Türkiye Kadınlar Süper Lig'inin 3. haftasında Adana Demirspor Bitexen İdmanyurduspor Kulübü, evinde Kireçburnu SK karşısında alınan galibiyet sevincini yaşıyor. Sezonun ilk galibiyetini Kireçburnu SK  
 karşısında  alan  mavi-lacivertli ekip,  Tülin Balur ve Bengü Sena Bayrakçı'nın golleriyle rakip takımı 2-1 mağlup ederek bu sezonki ilk 3 puanını aldı.

adana demirspor

"ZOR BİR GALİBİYET OLDU"

Adana Demirspor Bitexen İdmanyurduspor Kulübü Başkanı Metin Taylancı yaptığı açıklamada, ligin 3. haftasında Kireçburnu Sk  karşısında galibiyete ulaştıklarını belirterek, şunları söyledi: "İlk galibiyetimize ulaştığımız için mutluyuz. Karşılaşmanın zor geçeceği, ancak kendi saha ve seyircimiz önünde galibiyete ulaşacağımızdan emindik. Galibiyete çok rahat ulaşmadık aksine zor bir galibiyet oldu. Futbolcularımız sahada çok iyi bir mücadele ortaya koydular. 90 dakika boyunca sahada herkes görevini eksiksiz yerine getirdi. Seyir zevki yüksek bir maçtı, üç puanla taçlandırılmış oldu. Tüm futbolcularımızı yürekten kutluyorum. Bu önemli günde bizi yalnız bırakmayan taraftarlarımız başta olmak üzere Milliyetçi Hareket Partisi ( MHP) Seyhan Belediye Meclis Üyesi Şehmus Uçar'a, Adana Demirspor Kulüp Yöneticisi İsmail Tanrıverdi'ye, Kulüp Yöneticimiz Ayfun Kaplan'a, ve Kulüp Avukatımız  Pınar Durak'a sonsuz teşekkür ederiz."

"ÇOK İYİ HAZIRLANDIK"

Teknik direktör Aslı Canan Sabırlı da  Kireçburnu SK maçının çok zor geçeceğini tahmin ettiklerini, ancak maça iyi hazırlandıklarını ve galibiyeti hak ettiklerini söyledi. Sabırlı, "Rakibimiz karşısında güzel ve atak bir futbol oynadık. Artık Kireçburnu Sk maçı geride kaldı,  bu ligdeki maçları en iyi şekilde değerlendirmek istiyoruz. Ligin bundan sonraki maçları çok zor geçecek, çok iyi hazırlanırsak başarı kaçınılmaz olacaktır.
Ankara Büyükşehir Belediyesi Fomget  maçının hazırlıklarına vakit kaybetmeden başlayacağız, şans bizimle olsun."dedi.