Otoyollar üzerinden seyahat etmek konforlu ve keyifli bir hal almıştır. Peki, iller arasında yapılan bu yolculuklar arasında sayılan Adana ve Mersin şehirleri arası yol kaç km'dir? Adana ve Mersin arası kara yolculuğu, tren yolculuğu nasıldır? İşte, Adana ve Mersin illeri arası yol mesafesi, ulaşım alternatifleri ve tren saatleri hakkında bilgiler.

Adana –Mersin Kaç Kilometredir?

Adana’dan Mersin’e veya Mersin’den Adana’ya gelmek isteyen bir yolcu yaklaşık 90 Kilometre yol kat eder. Şayet yolcu otomobiliyle otobanı kullanır ve hız limitine uyarsa yaklaşık 50 dakikada varmak istediği kente ulaşır.

Adana- Mersin veya Mersin – Adana tren ile kaç saat?

TCDD tarafından son yıllarda konforu artırılan vagonlarla Adana –Mersin arasında günde yaklaşık 15 bin yolcu taşınmaktadır. Mevcut durumda doğayı ve çevreyi izleyerek yapılan yolculuk yaklaşık 45 dakika sürmektedir.  Bitme aşamasına gelen Mersin Adana arası hızlı tren altyapı çalışmasıyla Adana-Mersin arası yaklaşık 25 Dakikaya düşecektir.

Adana – Mersin Güncel Tren Seferleri Saatleri

Tren seferleri adana'da Sabah 06.05'da başlar. Zamanlaması tatil günleri hafta içi ve hafta sonu olmak üzere değişkenlik gösterebilir. Bu nedenle anlık saat ve ücret bilgileri  için  https://www.tcddtasimacilik.gov.tr/tr/bolgesel_trenler/detay/1  linkinden detaylı bilgi alabilir ya da aşağıdaki fotoğafa tıklayarak Adana-Mersin arası tren saatlerine ve ücret bilgilerine güncellenmiş olarak ulaşabilirsiniz...

Adana Mersin tren seferleri saatleri

Mersin- Adana Güncel Tren Seferleri Saatleri

Tren seferleri Mersin'den Sabah 06.05'da başlar. Zamanlaması tatil günleri hafta içi ve hafta sonu olmak üzere değişkenlik gösterebilir. Bu nedenle anlık saat ve ücret bilgileri  için  https://www.tcddtasimacilik.gov.tr/tr/bolgesel_trenler/detay/1  linkinden detaylı bilgi alabilir ya da aşağıdaki fotoğafa tıklayarak Mersin -Adana arası tren saatlerine ve ücret bilgilerine güncellenmiş olarak ulaşabilirsiniz...

Mersin Adana Tren Seferleri Saatleri