Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi Rekreasyon Birimi’nin bir süredir her hafta düzenlediği nefes etkinlikleri, Kanser Haftası nedeniyle bu kez kanser hastaları, yakınları ve hastane personeli için yapıldı.

Fizik Tedavi  ve Rehabilitasyon Bölümü’nde ‘Gebe Okulu’ salonunda düzenlenen etkinlik, Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı ve Nefes Koçu Doç. Dr. Gülsüm Uysal’ın bilgilendirme sunumuyla başladı. Sunumun ardından Doç. Dr. Gülsüm Uysal ve diğer nefes koçları İmihan Aka, Hülya Kozacıoğlu,Esma Özcanlı, İlkay Sever katılımcılara nefes seansı yaptırdı. Etkinliğe Kanser Savaş Derneği Adana Şube Başkanı Onkoloji Uzmanı Prof. Dr. Timuçin Çil de katıldı.

Adana Şehir Hastlanesi’nde Kanser Haftası’nda Doğal Nefes etkinliği
Doç. Dr. Gülsüm Uysal, nefes seanslarının son 3 aydır düzenli olarak hastanemiz bünyesinde devam ettiğini ve seanslara isteyen hastane personelinin katıldığını belirterek şu bilgileri verdi: “Rekreasyon Birimimizin organizasyonları kapsamında, hastane personelimiz için “doğal nefes” seansları gerçekleştiriyoruz. Kanser haftası nedeniyle bu kez tedavisi devam eden ya da tamamlanmış hastalarımıza doğal nefesi deneyimletmek bizim için büyük bir mutluluk. ” dedi.