Ayrıca 2 gün boyunca ‘’Stratejik Plan Çalıştayı’’ düzenleyerek ATO’nun yol haritasının belirlenmesinde Meclis Üyelerinin görüşüne başvurdu.

Öğrenciler, Tarımı "Okul Çiftliği"nde Öğreniyor Öğrenciler, Tarımı "Okul Çiftliği"nde Öğreniyor

Adana Ticaret Odası, Antalya YÖREX Fuarında

YÖREX’de ATO STANDI BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Yörex Fuarı ve Stratejik Plan Çalıştayı hakkında bilgi veren Adana Ticaret Odası Başkanı Yücel Bayram ‘’ Adana Ticaret Odası olarak şehrimizin ve şehrimize ait ürünlerin tüm dünyaya duyurulması için büyük çaba sarf ediyoruz. Odamız, bu yıl 12. si düzenlenen "Antalya Yörex Yöresel Ürünler Fuarına katılım sağlayarak, Adana yöresel ve coğrafi işaretli ürünlerini sergileme ve tanıtım fırsatını yakalamıştır. 400.000'e yakın ziyaretçinin gezdiği fuarda, 64 ilimiz, 110 Oda ve Borsa, 500 firma katılım sağlamıştır. Odamızın 130 m2’lik stand ile katılım sağladığı Yörex fuarında, standımızı binlerce kişi ziyaret etmiş ve ziyaretçilerin odak noktası olmuştur. Fuarın ilk açılış günü, Odamız Meclis ve Yönetim Kurulu üyeleri, Disiplin Kurulu, Genç Girişimciler Kurulu Başkanı ve Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı, Adana Ticaret İl Müdürü ve Adana Kültür Turizm İl Müdürü standımızı ziyaret etmişler ve fuarı gezme fırsatı bulmuşlardır. Aynı zamanda Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu standımıza ziyaret gerçekleştirmiştir’’ dedi.

Adana Ticaret Odası, Antalya YÖREX Fuarında

STRATEJİMİZİ MASAYA YATIRDIK

‘’Meclis Üyeleri’nin katılımıyla Antalya’da gerçekleştirilen Stratejik Plan Çalıştayı Prof. Dr. Azmi Yalçın ve Prof Dr. Kemal Can Kılıç eğitmenliğinde 2 gün boyunca sürdü. Çalıştay’a büyük ilgi gösteren ATO Meclis Üyeleri Odamızın geleceğinin inşasında fikir ortaya koymanın memnuniyetini dile getirdiler’’ diyen Başkan Yücel Bayram Çalıştay değerlendirmesi yaparak, ‘’ Hedef belirleme ve hedefe nasıl ulaşılacağına dair yapılan toplantıların büyük önem taşıdığını ifade etmek isterim. Bu konuya önem verem tüm Meclis Üyelerimize teşekkür ederim. İki gün boyunca görüş alışverişi, istişare ve beyin fırtınası yaparak ileriye doğru atılacak adımlara ilişkin planlama çalışmaları gerçekleştirdik. Bu toplantılar sonucunda elde edilen verilerin daha önce var olan kararların gözden geçirilmesi, revize edilmesi ve Odamızın yapısına uygun hale getirilmesi için bir fırsattır. Bu çalıştayı bu nedenle düzenledik ve asıl hedefimiz yapılabileceklerin en iyisini yapabilmektir. 130 yıllık geçmişimizi göz önüne alarak yaptığımız işleri daha iyi yapabilmek, yeni yaklaşımları geniş şekilde istişare etme amaçlı bu toplantımızın, Adana Ticaret Odası’nı taşımayı düşündüğümüz yeni ufuklar konusunda yol gösterici olacağına inancım tamdır ‘’ dedi.