Valilik Toplantı Salonunda yapılan toplantıda, Adana'da yaşanan trafik yoğunluğunu oluşturan sebepler ve bunlara yönelik çözüm önerileri görüşüldü. Toplantıya Vali Köşger’in yanı sıra; Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, İl Emniyet Müdürü Ahmet Hakan Arıkan, İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Coşkun Sel ve büyükşehir belediye daire başkanları katıldı.

ŞEHİR İÇİ TRAFİK SORUNLARI GÖRÜŞÜLDÜ

Toplantıda şehir içi trafik sorunları ve önerileri hakkında sunumlar gerçekleştirildi, trafik sorunlarını en aza indirecek projeler hakkında slayt sunumu eşliğinde bilgiler verildi.

Vali Yavuz Selim Köşger, Güney Eğitim Vakfı'nın Yeni Yönetimini Kabul Etti Vali Yavuz Selim Köşger, Güney Eğitim Vakfı'nın Yeni Yönetimini Kabul Etti

Toplantıda bir değerlendirmede bulunan Vali Köşger, “İlimizde yaşayan vatandaşlarımız ile sürücülerimizin daha rahat bir ortamda yaşamlarını sürdürmelerini sağlamak adına neler yapabiliriz onu görüşmek üzere bu toplantıyı düzenliyoruz.” dedi.

Trafik sorununun büyükşehirlerin temel sorunlarının başında geldiğini ve ilimizin kent merkezinde de bazı yollarda trafik yoğunluğunun yaşandığını söyleyen Vali Köşger, şehrimizdeki trafik sorunlarının en kısa sürede minimum seviyelere çekilmesi için ortak akılla hareket ederek çözüm üretmek gerektiğine vurgu yaptı.

Toplantı katılımcıların ilgili konularda görüş ve önerilerini paylaşmaları ile sona erdi.

Editör: Murat BERHUN