Adanahabermerkezi.com
Adana Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Güngör Geçer, Atatürk Parkı’nda yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek kamuoyuna açıklamalarda bulundu.
Atatürk Parkı’nda Yeni Yıl Atmosferi
Yeni yıl hazırlıkları kapsamında Atatürk Parkı’nda gerçekleştirilen ışıklandırma ve dekorasyon çalışmalarının tamamlandığını belirten Başkan Vekili Geçer, parkın yılbaşı öncesi Adanalıların buluşma noktalarından biri haline geldiğini söyledi. Geçer, yapılan düzenlemelerin kente canlılık kattığını vurguladı.

“Adana’nın 10 Noktasında Özel Çalışmalar Yaptık”
Kent genelinde yeni yıl coşkusunu yaygınlaştırmayı hedeflediklerini ifade eden Güngör Geçer, şu bilgileri paylaştı:
“Adana’mızın dört bir yanında yeni yıl coşkusunu hissettiren, hemşehrilerimizin keyifle vakit geçireceği bir atmosfer oluşturduk. Bu yıl Adana’nın 10 farklı noktasında birbirinden farklı ışıklandırma ve süsleme çalışmaları yaptık. Geçen yıla göre bu çalışmaları daha da artırdık.”
Etkinlikler 19 Aralık’ta Başlıyor
Yeni yıl süslemelerinin yanı sıra çeşitli etkinliklerin de planlandığını belirten Geçer, 19 Aralık itibarıyla etkinliklerin başlayacağını duyurdu. Farklı alanlarda düzenlenecek organizasyonlarla Adanalıların yeni yılı dolu dolu karşılayacağını söyledi.
“Yılbaşına canlı, renkli ve ışıl ışıl bir şekilde gireceğiz. Bu alanlarda farklı eğlenceler ve etkinlikler olacak. Tüm hemşehrilerimizi bu coşkuya ortak olmaya davet ediyoruz.”
“Mutlu Yıllar Adana”
Açıklamasının sonunda tüm Adanalıların yeni yılını kutlayan Başkan Vekili Güngör Geçer, belediye olarak kente yakışır bir yılbaşı atmosferi oluşturmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek, “Mutlu yıllar Adana” mesajını paylaştı.





