Adanahabermerkezi.com

Başkan Vekili Geçer, toplam 9 kilometrelik güzergâhta yürütülen asfaltlama çalışmasıyla Adana’da ulaşımın daha güvenli ve konforlu hale getirileceğini belirtti. Ekiplerin sahada yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürdüğünü ifade etti.

Geçer açıklamasında, “Adana’mızın ulaşım altyapısını daha güçlü ve daha konforlu hâle getirmek amacıyla Prof. Dr. Necmettin Erbakan Bulvarı’nda toplam 9 kilometrelik asfaltlama çalışmamızı başlattık. Hemşehrilerimizin daha güvenli, daha konforlu ve daha modern yollarda ulaşım sağlaması için ekiplerimiz sahada çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor” dedi.

Çukurova Belediye Başkanı Emrah Kozay, Güzelyalı Mahallesi’nde Vatandaşlarla Buluştu
Çukurova Belediye Başkanı Emrah Kozay, Güzelyalı Mahallesi’nde Vatandaşlarla Buluştu
İçeriği Görüntüle

Kent Genelinde Hizmet Seferberliği

Adana Büyükşehir Belediyesi’nin kent genelinde yol yenileme ve altyapı çalışmalarına hız kesmeden devam ettiğini vurgulayan Geçer, “Söz verdiğimiz gibi kentimizin her noktasına hizmet götürmeye, yollarımızı yenilemeye ve yaşam kalitesini artırmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte bölgede trafik akışının rahatlaması ve sürüş güvenliğinin artırılması hedefleniyor.