Adana'nın son dönemde yetiştirdiği önemli tiyatro sanatçılarından olan Mustafa Dağlı, büyük ilgi gören "Adana Dükü" ismini verdiği interaktif tiyatro oyununu, şimdi de radyoya taşıdı. 

Cafe ve barlarda yaptığı interaktif tiyatro oyunu "Adana Dükü"nün sevilmesiyle gündeme gelen Adana'nın yetiştirdiği önemli değerlerden Tiayatro sanatçısı Mustafa Dağlı, gelen tekliflerin ardından "Adana Dükü" oyununu Radyoya taşıdı. Radyo 01 'de mikrifon başına geçen Mustafa Dağlı her programda farklı bir konu belirleyerek dinleyenlere mizah dolu değerlendirmeler yapıyor.

Programa katılmak isteyenler Radyo 01'in 0541 151 10 01 numaralı telefonundan soru veya görüşlerini aktarabiliyor. Uzun süren eğitimin ardından elde ettiği, deneyim ile bilgi ve birikimini halka Vermenin mutluluğunu yaşadığını ifade eden usta Tiyatro Sanatçısı Mustafa Dağlı şöyle konuştu:

"Çocukluğumdan bugüne gördüklerim ve hissettiklerimi Tiyatro sayesinde tüm bireylere sunmaktan mutluluk duyuyorum. İnsanların her an sıkıntılarla karşılaşabileceği gerçeğini dikkate alarak olaylara biraz da "Mizah" gözüyle yaklaşmak istedim. Böylece vatandaşın kısa sürede olsa neşeli anlar yaşanmasına katkı vermeye çalışıyorum. İnsanları biraz güldürebilir ve güldürürken düşündürebilirsem kendimi mutlu sayacağım. Tüm dinleyelerimizi programımıza davet ediyor, yeni projelerimizle halkın sesi olmayı sürdüreceğimizi belirtiyorım."

Her Pazartesi ve Çarşamba günleri dinleyicileriyle buluşan Tiayatro sanatçısı Mustafa Dağlı'nın "Adana Dükü" programını Saat 18:00 ila 20:00 Saatleri arasıda 95.0'ten canlı dinleyebilir ya da aşağıdaki linke tıklaYarak takip edebilirsiniz...

Radyo 01'i Dinlemek için Tıklayınız...