Adanahabermerkezi.com

Adana İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri, yağışlar nedeniyle su altında kalan ekili ve dikili tarım arazilerinde detaylı incelemeler gerçekleştirdi. İl ve ilçe müdürlüklerinden oluşan teknik ekipler, hasarın boyutunu belirlemek için sahada yoğun mesai harcıyor.

Çalışmalar Yakından Takip Ediliyor

Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı’ya Destek Ziyaretleri Sürüyor
Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı’ya Destek Ziyaretleri Sürüyor
İçeriği Görüntüle

İl Müdürü Atilla Bayazıt, yürütülen hasar tespit çalışmalarını yerinde inceleyerek ekiplerden bilgi aldı. Bayazıt, sürecin titizlikle sürdürüldüğünü ve zarar gören alanların belirlenmesine yönelik çalışmaların devam ettiğini ifade etti.

Üreticiler İçin Kritik Süreç

Yetkililer, elde edilecek verilerin, üreticilerin mağduriyetlerinin giderilmesi ve gerekli desteklerin planlanması açısından büyük önem taşıdığına dikkat çekti. Hasar tespit çalışmalarının tamamlanmasının ardından gerekli adımların atılması bekleniyor.