Portakal Çiçeği Karnavalı Dolu dolu Eğlenceyle Sürüyor Portakal Çiçeği Karnavalı Dolu dolu Eğlenceyle Sürüyor

Adana Büyüksaat Tesbihçiler Çarşısı’nda düzenlenen toplantıya; Vali Yardımcısı Huriye Küpeli Kan, Seyhan Kaymakamı Ekrem İnci, Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, oda başkanları, sektör temsilcileri ve basın mensupları katıldı. 
Basın toplantısında bir konuşma gerçekleştiren Vali Köşger, bu sene 2.sini gerçekleştirecekleri fuarın Adana’mıza ve ülkemize hayırlı, uğurlu olmasını temenni etti.

Adana'da Yapılacak 2. Tesbih ve Doğal Taşlar Fuarı’na Doğru
Vali Köşger Adana'nın değişik bir enerjisi ve müthiş bir dinamizmi olduğunu belirtip “Uluslararası Adana Lezzet Festivali’ni tamamladık. Orada müthiş bir enerji vardı. Tüm Türkiye'den, dünyadan misafirlerimizi ağırladık. Çok güzel bir lezzet festivalini gerçekleştirdik. Şimdi Tesbih ve Doğal Taşlar Fuarı'nı gerçekleştireceğiz. Gelirken Nasır Bey 'İşler çok iyi' dedi. Tabii ki işler çok olacak. Allah'ı zikretmeye vesile olan taşları dünyanın her tarafından getirip burada bir sanat eserine dönüştürüyorsunuz. Bunu da milletimize sunuyorsunuz. Tabii ki iyi olacak işleriniz. Tabii ki Allah yolda bırakır mı?" dedi.

Adana'da Yapılacak 2. Tesbih ve Doğal Taşlar Fuarı’na Doğru
Fuarın devamının da getirileceğine dikkatleri çeken Vali Köşger sözlerini “Önümüzdeki yıl üçüncüsünü gerçekleştirdikten sonra 'Geleneksel Tesbih ve Doğal Taşlar Fuarı' diyeceğiz. Türkiye'de bir ilki de böylece gerçekleştirmiş olacağız. O da bize yakışır, Adana'ya yakışır. İnşallah daha iyilerini yapacağız, daha güzellerini yapacağız. Her yaptığımız işi, en iyi, en güzel şekilde yapacağız. Türkiye'nin gündemine Adana'yı hep olumlu şeylerle oturtacağız.” ifadeleriyle sürdürdü. 

Adana'da Yapılacak 2. Tesbih ve Doğal Taşlar Fuarı’na Doğru

BU YIL FUARA 450-500 FİRMANIN KATILMASI PLANLANIYOR

Bu yıl düzenlenecek fuarda 300 stant kurulacağının aktarıldığı basın toplantısında fuara 70 farklı ilden ve 30 farklı ülkeden 450-500 firmanın katılmasının planlandığı belirtildi. 
Yurt içi ve yurt dışında birçok tespihsever ile firmaları bir araya getirecek olan 2. Tesbih ve Doğal Taşlar Fuarı, 19-22 Ekim'de TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek.