Muhteşem mekanın açılış kurdelasını Adanamızın saygıdeğer ve sevilen iş insanlarından Aksoy A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Şirin Aksoy ile Cız Grup Yönetim Kurulu Başkanı Zahir Cız birlikte kestiler.

01 Aziz Usta Kebap geçtiğimiz günlerde yapılan görkemli tören ile hizmete girdi.

AKSOY VE CIZ’DAN BOL KAZANÇ DİLEĞİ

Dost ve hemşehrileri Metin, Şehmus ve Mahmut Kaya kardeşlerin Kiza  İş Merkezi’nde Adanalıların hizmetine sunduğu 01 Aziz Usta Kebap Restaurantın açılış kurdelasını kesmekten dolayı memnuniyet duyduklarını belirten İş insanları Mehmet Şirin Aksoy ve Zahir Cız, “ Çok güzel bir mekan. İşletme sahiplerinin ve personellerinin ilgi ve alakasının yanı sıra damak tadı yönünden vatandaşlarımızın  memnun kalacağı kesin. Bol kazançlar diliyoruz. Hayırlı uğurlu olsun ” dediler.

01 Aziz Usta Kebap geçtiğimiz günlerde yapılan görkemli tören ile hizmete girdi.

KAYA KARDEŞLERDEN TEŞEKKÜR 

Hiçbir fedekarlıktan kaçınmayarak Adanalılara en iyi hizmeti verebilmek adına açtıkları iş yerlerinin açılışını gerçekleştiren çok değerli büyükleri Mehmet Şirin Aksoy başta olmak üzere Zahir Cız ve açılışa iştirak eden herkese teşekkür eden 01 Aziz Usta Kebap Sahipleri Metin-Şehmus ve Mahmut Kaya kardeşler, “ Vatandaşlarımızı mutlaka restaurantımıza bekliyoruz. İnanıyoruz ki, görecekleri ilgi ve alaka sonrasında uğrak yerleri olacaktır” diye konuştular.