Adana'nın farklı siyasi görüşlü insanları,STK temsilcileri, bürokratlar Ümit Özlü'nün oğlu Mecit ile Adana'nın  tanınmış KBB Doktorlarından Güngör Kütük'ün Kızı Naz'ın düğününde bir araya geldi.

Eczacı Naz Kütük ile Mak. Müh. Mecit Özlü'nün nikahını, CHP'li Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin kıydı.

Adanalı İki Ünlü İsim "Dünür" Oldu!

Nikah şahitliğini TÜMSİAD eski Genel Başkanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Dr.Hasan Sert, Adana Büyükşehir eski Belediye Başkanı MHP Genel Başkan Danışmanı Hüseyin Sözlü, ADASO Başkanı Zeki Kıvanç, Ticaret Borsası Başkanı Şahin Bilgiç, MHP Adana Milletvekili adayı Mustafa İzgioğlu yaptı.

Adanalı İki Ünlü İsim "Dünür" Oldu!

UNUTULMAYACAK BİR GECE YAŞANDI

Düğüne ayrıca,  Zafer Partisi Adana İl Başkanı Ayhan Binboğa ve Milletvekili adayı  Ömer Faruk Cerit, Ülkü Ocakları Adana İl Başkanı Cem Tutsoy ve İlçe Başkanları, MHP Çukurova İlçe Başkanı Hasan Öztuğ, AK Parti Adana eski İl Başkanı Mustafa Kebude, Akademisyenler, Türk Dünyası Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Adana Şube mensupları ile çok sayıda davetli katıldı.

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin ile İstanbul Milletvekili Dr. Hasan Sert genç çiftlerin nikahından sonra evlilikle ilgili tavsiyelerde bulunarak mutluluklar diledi.

Adanalı İki Ünlü İsim "Dünür" Oldu!

Güzel bir ortamda gerçekleşen düğün,  sunulan ikramların  ardından, hediye takdimi ve çekilen hatıra fotoğrafları ile  gece geç saatlere kadar devam etti.