Parlayan moda tasarımcıları arasında yer alan Adanalı Emre Erdemoğlu, geçen sezon İstanbul Fashion Week’te gerçekleştirdiği defile sonrası İtalya’da düzenlenen ve dünyanın en önemli erkek moda fuarı olarak kabul edilen Pitti Uomo’ya davet edilmiş ve burada da ses getirmişti. Emre Erdemoğlu’nun ilginç Avrupa macerası İtalya’da  Mittel Moda’da 2012 “Most Creative Collection” ödülünü almasına da yol açmıştı.  Emre Erdemoğlu yine sıradışı bir koleksiyonla İstanbul Fashion Week’te tanıttı.
Emre Erdemoğlu bu yıl koleksiyonuna EROTOMANI adını verdi. Bu isim Eros’dan gelme... Kişinin kendini sürekli başkaları tarafından sevildiğini zannetmesi. Bir çeşit akıl hastalığı… İronik, acılı ve gizemli…
Bu sezon da Emre Erdemoğlu’nun vazgeçilmezleri arasında kruvaze ceket, kısa dar paça pantolonlar, Clutch çantalar, örme çoraplar olacak.  Koleksiyonda Siyah, Bordo, Gri ana renkler. EROTOMANİ Koyu renklerin hakim olduğu, örme, deri ve kaplamalı kumaşların birbiriyle eşlenerek kullanıldığı özel kalıplarla hazırlanılan, lüks bir koleksiyon.
Erkek giyimi üzerine Türkiye’deki önemli markalarla uzun yıllar çalıştıktan sonra kendi markasını kuran Emre Erdemoğlu, kendi markasıyla yurt dışında birçok defile ve organizasyonda bir fiil yer alıyor. Erdemoğlu, başta Emre Altuğ olmak üzere birçok ünlü ismi giydirirken, İstanbul Fashion Week 2013 kapsamındaki Emre Erdemoğlu defilesi, Mercedes Benz  sponsorluğunda  IMG Doğuş organizasyonunda düzenlendi.