Ketimizin lezzet duraklarından biri olmaya aday olan AVRUPA DÖNER’in açılışını Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin yaptı. İller Bankası güzergahında açılışı yapılan Avrupa Döner yeni bir lezzet ile hizmet verecek.

Açılış törenine Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Çukurova Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Selek, Atosev Başkanı Serdar Hatipoğlu, Eski Milletvekili Ali Batman ve çok sayıda davetli katıldı. AK Parti Milletvekili Tamer Dağlı da çiçek ve mesaj gönderdi.

Adanalılar'a Yeni Bir Lezzet Durağı
Görkemli bir törenle Avrupa Döner'in açılışını yapan Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, firma sahiplerine başarı dileğinde bulundu.

Adanalılar'a Yeni Bir Lezzet Durağı

Zeynel Kayhan Dura ve Selin Gönen sahipliğinde hizmete giren ve damak çatlatan Avrupa Döner farklı bir konsept ile Adanalıların karşısına çıkacak. Bu iki girişimci birçok farklı şehre ve Avrupa ülkelerine yayılan eşsiz döner lezzetini Adana'yla buluşturdu. Eşsiz soslarıyla lezzete lezzet katan Avrupa Döner'i anlatan Selin Gönen ve Zeynel Kayhan Dura, "Almanya'da fast food devlerini geride bırakacak bir lezzeti etin mabedi olan Adana'yla buluşturduk" dedi