MADAME COCO'YA OSCAR ÖDÜLÜ

Törende Türkiye'nin önde gelen ev tekstili markası Madame Coco ve kurucusu Adanalı İlhan Tanacı'da 2015 Onur Ödülü'ne layık görüldü.  2011 yılında ev tekstiline yeni bir soluk getiren Madame Coco, hızla artan mağazalarıyla daha çok evde daha çok hayata ortak oluyor. İstanbul'da başlayan hikayesinin 200'e ulaşan mağazasıyla farklı şehirlerdeki müşterilerine de taşıyor.

HEDEF MÜŞTERİLERİNİ EVİNDE HİSSETTİRMEK

Pamuğun yumuşacık dokunuşunu ve sıcaklığını duygularla birleştiren, kendine özgü şiirsel yorumu ile evleri ılık bir esintiyle süsleyen Madame Coco, her hafta yenilenen ürün grupları ile, elegant çizgisini doğanın huzur veren renkleriyle birleştiriyor. "Müşterilerini evinde gibi hissettirmek" anlayışı ile yola çıkarak tasarlanmış samimi ve şık mağazalarında, yatak odasından mutfağa, banyodan kişisel bakım ürününe uzanan geniş bir ürün yelpazesini sunuyor.

Mutfak aksesuarlarından nevresimlere, banyo tekstilinden kişisel bakım ürünlerine kadar geniş bir ürün yelpazesine sahip Madame Coco mağazaları, pastel renklerin değişik tonlarında birbirinde farklı ürünlere ev sahipliği yapıyor.Sadelikle şıklığı harmanlayan ve sürekli yenilenen koleksiyonu, kendine özel dünyalar yaratmak isteyenlere yol gösteriyor. Şık ve kaliteli ev tekstilini uygun fiyatla buluşturarak evlerinde yeni hikayeler anlatmak isteyenleri mağazalarına bekliyor.