Spor

Adanaspor Kasımpaşa'ya bileniyor

Abone Ol

Adanaspor Alt Yapı Sorumlusu Eyüp Arın yönetiminde  Osman Yereşen Tesislerinde gerçekleştirilen antrenman ısınma hareketleriyle başladı. Daha sonra 3 gruba ayrılan futbolcular pas ve top kapma çalışması yaptı. Antrenmanın ikinci bölümünde hücum varyasyonları üzerinde çalışan Toros Kaplanları  kültür fizik hareketleriyle yaklaşık bir buçuk saat süren antrenmanı tamamladı.

Ayrıca yeni transferler Edgar Silva ve Ramos antrenman eksikliklerini gidermek için yardımcı antrenör Serhat Galimane eşliğinde günü çift antrenmanla tamamladılar. Dayanıklılık ve topla kondisyon  programı uygulanan yeni transferlerin idmandaki istekli görüntüleri teknik heyeti sevindirdi.

Öte yandan bir süredir alt yapıyla birlikte idmanlara çıkan savunma oyuncusu Didi bugünden itibaren  A takımla birlikte çalışmalarına başladı.

Hafta sonu Kasımpaşa ile oynanacak  maçı değerlendiren Eyüp Arın, Kasımpaşa’nın Lig’in tecrübeli takımlarından olduğunu belirterek, çalışmaların devam ettiğini vurguladı.


Arın, ’’Takım olarak  sıkı hazırlanıyoruz. Futbolcularımız her geçen gün daha da iyi performans gösteriyorlar. Bu da bizleri mutlu ediyor ve gelecek için umutlandırıyor. Kasımpaşa ligin tecrübeli takımlarından bir tanesi. Kendilerini izleme fırsatım oldu. Hazırlıklarımız devam ediyor. Maç gününe kadar en iyi şekilde hazırlanıp deplasmandan iyi bir skorla Adana’ya dönme arzusu içerisindeyiz.’’ diye konuştu.

Bodyline’dan Adanaspor’a hizmet desteği

Bodyline Spa & Fıtness Center  ortakları  Atilla Özaltın ve Ferdi Yusuf Memili, bu sezon Adana’yı Süper Lig’de temsil edecek olan Adanaspor’a hizmet desteği verdi.

Sezon boyunca takımın Fitness çalışmalarına ev sahipliği yapacak olan Bodyline ortakları Atilla Özaltın ve Ferdi Yusuf Memili, Süper Lig’de kentimizi temsil eden Adanaspor’umuza hizmet etmekten mutluluk duyduklarını ifade ettiler.