Yarı final maçlarında Batman Engelliler Spor Kulübünü iki maçta da yenen BETA ENERJİ Adana Engelliler Spor Kulübü, finalde Denizli Pamukkale Engelliler ile 22 Nisan’da Ankara’da karşılaşacak

Sarıçam Belediye Spor Müdürü TSYD’yi Ziyaret Etti Sarıçam Belediye Spor Müdürü TSYD’yi Ziyaret Etti

BETA ENERJİ Adana Engelliler Spor Kulübü,. Antrenörü İlker Yenigün, Batman’da da kazanarak namağlup Süper lige yükselmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, kendilerine bu gururu yaşatan başta sporcuları olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etti. İlker Yenigün, “ Yılmadan çok çalışarak Süper lig hedefine ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Yıllar sonra yeniden Adana'nın bir takımını Süper lige çıkarmış olduk. Şimdi ara vermeden çalışarak son maçımızı bekliyoruz.. Onu da yenerek belki de erişilmesi güç bir olaya imza atıp namağlup 2 sezonda Süper lige çıkmış olacağız. “dedi.

11 YIL SONRA YENİDEN

BETA Enerji Adana Engelliler Spor Kulübü Başkanı Gürsel Kocatürk ise, yaklaşık 11 yıl sonra yeniden layık oldukları Süper lige döndükleri için çok mutlu olduklarını ifade etti. Gürsel Kocatürk,” Öncelikle bize 2 yıldır desteklerini esirgemeyen BETA Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Mert Dağsuyu ve BETA ailesine, Genel Müdür Ahmet Ünal’a, ayrıca bize yardımcı olan Büyükşehir, Seyhan, Çukurova, Yüreğir ve Sarıçam Belediyelerine kulüp yönetimi olarak çok teşekkür ederiz. Teknik ekibime ve oyuncularıma güvencim tam. Finaldeki rakibimiz Pamukkale’yi de yenmek tek hedefimiz“ diye konuştu.