Spor

Adanaspor Selçuklu'ya hazırlanıyor

Abone Ol


Sabahları ağırlık çalışmaları yapan turuncu beyazlılar, öğleden sonra ise salonda taktik ve top idmanları yapıyor.

Antrenmanlarda, karşılaşmalarda arkadaşlık en üst düzeyde ilerliyor. Adana temsilcisi adeta et duvar örüyor rakipleri karşısında. Evinde oynadığı son karşılaşmada genç oyuncuların takım sistemine tam oturması, Başkan Tevriz Dura ve Baş Antrenör Serhan Aydanarığ için önem taşıdı. Takımın en geç ismi Emre Şenyürek’in son iki dakika oyuna girmesi ve takım arkadaşlarının sayı atması için uğraşması Başkan Dura ve yönetimine ayrı bir hava yansıttı.

Konuyla ilgili açıklama yapan genç sporcu Şenyürek şu sözlere yer verdi.
“Öncelikle bu büyük camianın bir ferdi olmaktan mutluluk duyuyorum. Burada olmamda emeği olan sayın başkanımız Tevriz Dura’ya teşekkür ediyorum. Maçın benim için en önemli kısmı ise her Adanalı gencin hayali olan Adanasporlu Turuncu-Beyazlı formayla sahaya adımımı attığım o andı. O an ki heyecanımı hala tarif bile edemiyorum. Parkelere adamımı atmamla beraber seyircilerin alkışı heyecanıma heyecan kattı diyebilirim. Bana güvenen Serhan Hoca’ma, tecrübelerini ve desteklerini hep hissettiğim takımdaki ağabeylerime minnettarım. Son olarak beni her zaman destekleyen aileme teşekkür ediyorum.”

Baş Antrenör Serhan Aydanarığ ise: “Bu sene arkadaşlığımızı en üst seviyede tutup, maçlara öyle hazırlanıyoruz. EBBL’deki bu ve buna benzer karşılaşmalarda hatalarımızı görüp, TB3L ve finallere daha dikkatli hazırlanıyoruz. Bu hafta Konya’da Selçuklu Belediyesi ile karşı karşıya geleceğiz. İki takımında ligde yenilgileri bulunmuyor.” Diyerek sözlerini tamamladı.

Öte yandan Adanaspor altyapısıda aynı tempo ile çalışmalarına devam ediyor. Yıldız Erkekler 2. Küme’den 1. Küme’ye adını yazdırmak isteyen sporcular Liderspor karşısında 57-54 kazanmasını bildi.