Kaynak: 5ocakgazetesi.com

Turuncu-Beyazlı taraftarların yıllardır istediği devir gerçekleşiyor. Başkan Bayram Akgül Adanaspor'u devrediyor. Peki kime? Şu an bu soru sosyal medyada Adanasporlu taraftarların gündemi. Hafta boyunca tartışılmaya devam edilen konuda birkaç isim öne çıktı fakat geldiğimiz şu noktada o isimler bazı kimselerce ya yalanlandı ya da görüşmeler olumsuz tamamandı denildi. Asıl konu ise yönetimin, bu konuda herhangi bir açıklama yapmıyor olması. 

Adana Büyükşehir Yaz Spor Okulları Açıldı: 12 branşta 18 bin 870 Çocuk Katılıyor Adana Büyükşehir Yaz Spor Okulları Açıldı: 12 branşta 18 bin 870 Çocuk Katılıyor

"ŞEFFAF OLUNMALI"

Adanasporlular hal böyle olunca mevcut başkan Bayram Akgül'e çağrı yapıyor. Kiminle görüşüldüğü veya görüşmelerin ne şekilde ilerlediği konusunun şeffaf bir şekilde paylaşılmasını istiyor, zira devir konusu yönetim tarafından açıklanmadıkça medyada yayılan bilgi kirliliği camiaya zarar veriyor. Özellikle bazı taraftarlar, "Bayram Akgül gitsin de kim gelirse gelsin" tavrının yanlış olduğunu, bu düşüncenin ilerleyen süreçlerde Adanaspor'u olduğundan daha zor bir noktaya sürükleyebileceği ihtimalini göz önünde bulundurarak yönetimden görüşmelerde şeffaflık istedi. 

Editör: Murat BERHUN