Adanaspor’da tarihinin en büyük krizi yaşanıyor. Ispartaspor ile oynanacak sezonun ilk maçı öncesi transfer yasağının kaldırılması ve oyuncuların lisanslarının yapılması bekleniyordu. Ancak bugün saat 17.00’ye kadar süresi bulunan işlemler henüz gerçekleştirilemedi.

Başkan Ergin Göleli’nin günlerdir ortalarda olmaması dikkat çekerken, antrenmanlara çıkan futbolcuların kampı terk ettiği öğrenildi. Bu gelişmenin ardından Adanaspor’un Pazar günü Isparta maçına lisanssız oyuncular nedeniyle çıkamayacağı neredeyse kesinleşti.

Adanaspor'da Son Gelişme! Transfer Tahtası Açılıyor!
Adanaspor'da Son Gelişme! Transfer Tahtası Açılıyor!
İçeriği Görüntüle

ALT YAPIDAN OYUNCULAR ÇIKABİLİR AMA...

Her ne kadar çok düşük bir ihtimal olarak altyapıdaki amatör lisanslı gençlerin A takıma yazdırılması seçeneği bulunsa da yönetimin bu yönde herhangi bir adım atmadığı belirtiliyor. Söz konusu işlem, maçtan bir gün önce yani cumartesi günü de yapılabilir.

Ancak mevcut tabloya göre Adanaspor’un sahaya çıkmaması garanti gibi görünüyor. Turuncu-beyazlılar, ligin ikinci haftasında Kırklarelispor maçına da çıkmazsa Türkiye Futbol Federasyonu talimatları gereği doğrudan 3. Lig’e düşecek.

5ocakgazetesi.com