15 gün sürmesi planlanan bakım nedeniyle Adanaspor EROK maçını Tarsus'ta oynamıştı.  Adana Demirspor da bu hafta karşılaşacağı İstanbulspor maçını Gaziantep'te oynayacak. 

Hatırlanacağa üzere stat açılışının 10. ayında zemin yine bozulmuş, Adana Demirspor başkanı Murat Sancak kendi cebinden çim satın alara Gençlik Spor il müdürlüğüne hibe etmiş ve stat zemini düzeltilmişti. Bu arada da Adana Demirspor maçlarını Mersin'de oynamıştı.

Adanaspor ile Adana Demirspor Yeni Adana stadında oynadığı her maçta yüzbinlerce lira masraf yapıyor. ve Gençlik Spor İl Müdürlüğüne kira ödüyor. 

Ancak Liyakatsız ve yeteneksizlerin bir türlü çimleri koruyamadığı stat zemini yeniden bozuldu. Şimdi tamiratı kimin yapacağı bilinmiyor.  Adana Demirspor taraftarı da şimdilik tadilat sırasında oynanacak maçlar için Mersin'e değil Gaziantep'e gidecek. 

Adana Demirspor kulübü de maçın yeri konusunda açıklama yaptı. 

Adana Demirspor Uzatmada Galibiyeti Kaçırdı: 1-1 Adana Demirspor Uzatmada Galibiyeti Kaçırdı: 1-1

Trendyol Süper Lig’in 16. haftasında cuma günü İstanbulspor ile karşılaşacak Y. Adana Demirspor, maçı Gaziantep Kalyon Stadyumu’nda oynanacak. Mavi-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, “Kulübümüz iç saha maçlarını oynadığı Yeni Adana Stadyumu’nun bakıma alınması nedeniyle Trendyol Süper Lig’in 16. haftasında 15 Aralık Cuma günü saat 20.00’da oynayacağımız İstanbulspor karşılaşmasını Gaziantep Kalyon Stadyumu’nda oynayacaktır” denildi.