Adanaspor taraftarları Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’i ziyaret ederek, kulübe ve taraftarlara verdiği destekten dolayı teşekkür ettiler.
Tur-Beyler Grubu Tribün Lideri Aziz Kaçar, Sevdamız Adana Platformu Sözcüsü Selahattin Baynal, Turuncu Dokunuş Derneği Başkanı Yıldıray Reyhanioğlu ve bir grup Turuncu-Beyazlı taraftar Başkan Soner Çetin’i makamında ziyaret etti.

turbeyler
Başkan Soner Çetin’e turuncu beyaz renklerde çiçek takdim eden Adanaspor taraftarları, “Her zaman yanımızda oldunuz. Adanaspor kulübüne ve taraftarına ne zaman ihtiyaç olsa destek verdiniz. Yıllarda Osman Yereşen Tesislerini kulübün kullanımına verdiniz ve halen de Adanaspor altyapısı bu tesisi kullanmaya devam ediyor. Size teşekkür etmek için ziyaret ettik” dediler.
Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin de Turuncu-Beyazlı takımın Adana’nın önemli bir değeri olduğunu vurgulayarak, “Adanaspor’un başarısı bizim için çok önemli. Adanaspor’u Süper Ligde görmek istiyoruz. Bunun için de elimizden gelen desteği bundan sonra da vermeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.