Adana'nın Sofulu Beldesi’nde geri dönüşümle plastik üreten Adanus Plastik, 2000'li yıllarda yurt dışına açılarak Adana'nın gururu olmaya başladı.

Nike Tiempo Hangi Mevkiler İçin İdeal? Nike Tiempo Hangi Mevkiler İçin İdeal?

Günlük 30 ton üretim yapan tesise sahip olan Adanus Plastik ihracat için ambalaj malzemeleri ve film üretimi üzerine yoğunlaşarak ürünlerin % 90‘ını ihracat için üretmeye başladı.

YURTDIŞINDA ZİYARET

Yurt dışındaki fuarlarda da yer alan firmayı geçtigimiz günlerde Türkiye Cumhuriyeti Lyon Başkonsolosu Cemil Çağdaş Yıldırım, Fuar katılımcısı Adanus Plastik Yönetim Kurulu Başkanı Bilal Nadir Gök ve Yönetim Kurulu Başkan Vekili  Ayşegül Fatıma Gök Coşkun’u ziyaret ederek başarı diledi.

Adanus Plastik Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Bilal Nadir Gök yaptığı açıklamada; “Daha çok üretim, istihdam ve ihracat için çalışıyoruz. Bu ekip ruhu ile çalışmamız sayesinde firmamız Adanus Plastik Osbük (Organize sanayi Bölgeleri) yıldızlar listesine girdi.  Akabinde ise, OSB’lerde en çok satış yapan firmalar arasında dördüncü oldu" dedi.

ADANUS PLASTİK’E ÖDÜL

OSB’lerde en çok satış yapanlar listesinde 4. ödülü alan Adanus Plastik'e ödülü Sanayi ve Ticaret Bakanı Mehmet Fatih Kacır ile OSBÜK Başkanı Memiş Kendirci, Adanus Yönetim Kurulu Başkanı Bilal Nadir Gök kızı Elife Esila Gök'e verdi.