Beraberinde AK Parti Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi olan Vedat Gündoğan ile birlikte AK Parti Tufanbeyli İlçe Başkanlığı’nı ziyaret eden ve partililerle bir araya gelen Adnan Özen; Türkiye’nin bölgesinde güçlü ve lider bir ülke olduğunu, Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Türkiye’nin kıskanılan bir ülke haline geldiğini, ülkemizin ikinci yüzyılına damga vuracak kalkınma hamlesi içerisinde olacağını, 14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimlerin ülkemizin bekası ve gelişmesi yolunda çok önemli bir süreç olduğuna dikkat çekti.

İlk ve orta öğrenimini Tufanbeyli’de tamamlayan Adana Erkek Lisesi’nden mezun olduktan sonra Eğitim Enstitüsü’nde yüksek öğrenimini tamamlayıp öğretmen olan Adnan Özen daha sonra Yabancı Diller Yüksekokulu ve İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’ni bitirdi.

Adnan Özen, AK Parti’den Milletvekili A. Adaylığı Başvurusu Yaptı

Başbakanlık Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu (SHÇEK) Öğretmen ve Kuruluş Müdürü olarak görev yaptıktan sonra Sanayi ve Ticaret Bakanlığı Hukuk Müşavirliği görevinde bulunan Adnan Özen; Adalet Bakanlığı Yüksek Müşavirlik görevinde iken aday adaylığı başvurusunda bulunacağı için bu görevinden istifa etti.

Devlet bürokrasisindeki deneyimini, bilgi birikimini Adana’nın sorunlarının çözümü ve Adanalılar’a hizmet için değerlendirmek istediğini söyleyen Adnan Özen; “Yerelden merkeze sorunların aktarılması ve çözümü için proje üretilmesi noktasında liyakat ve deneyim açısından kendimi yeterli görüyorum. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki AK Parti kadroları, ülkemizin gelişmişliği ve kalkınması yolunda önemli hizmetlere imza atmıştır. Cumhurbaşkanlığı ve 28.Dönem Milletvekilliği Seçimleri için öncelikle ülkeme ve milletime hizmet etmek, sonrasında da partim için göreve hazır olduğumu ifade ediyorum. Gerek ailem ve gerekse de saygıdeğer büyüklerimin de tensipleriyle ve teşvikleriyle aday adaylığı başvurumu AK Parti İl Teşkilatı’na yapmış bulunuyorum. Hayırlara vesile olmasını yüce Allahımdan niyaz ediyorum” dedi.

Adaylık başvurusunun ardından AK Parti Sarıçam, Kozan, Tufanbeyli ve İmamoğlu İlçe binasında partililerle bir araya gelen Adnan Özen; Onbir Ay’ın Sultanı Ramazan-ı Şerif nedeniyle tüm Müslüman Aleminin Ramazan’ını kutladı.