Tennis Europe Adana Cup U14 Under organizasyonu sponsorluğunu üstlenen Sarıçam Belediyesinin katkıları ve AGSYD-Sarıçam Belediyesi işbirliğiyle, yapılan yarışmanın töreni, Sarıçam Belediyesi’nde yapıldı.
Sarıçam Belediyesi binasında düzenlen ödül törenine, Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, Spor Daire Başkanı Kadir Gül, Basın Yayın ve Halka ilişkiler Müdürü Şükrü Gedik, AGSYD Başkanı Mustafa Boz, yönetim kurulu üyeleri, ödül alan basın mensupları ve üyeler ile davetliler katıldı.
1-7 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen ve çekişmeli müsabakalara sahne olan turnuvanın ardından Tennis Europe Adana Cup U14 Under organizasyonu sponsorluğunu üstlenen Sarıçam Belediyesi ve AGSYD Adana Şube Başkanlığı ile ortaklaşa yapılan basın özendirme yarışmasına teslim edilen eserler büyük bir itina ile seçildi.

AGSYD Adana Şube Başkanlığı tarafından oluşturulan jüride Sarıçam Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Şükrü Gedik, Sarıçam Belediyesi Spor Şube Müdürü Kadir Gül, AGSYD eski Adana Şube Başkanı ve geçmiş dönem TSYD Adana Şube Başkanı Ahmet Kurtul Çakın, Görsel İşitsel Teknikler ve Medya Yapımcılığı Bölümü, Radyo ve TV Programcılığı Bölüm Başkanı Erdoğan Gürdal, Fotoğraf Market ve Öz Ticaret Fotoğrafçılık sahibi ATO Meslek Komitesi üyesi Kemal Özhallaç,  Gençlik Spor İl Müdürlüğü Spor Hizmetleri Şube Müdürü Caner Taymış,  AGSYD Adana Şube Sekreteri Dursun Dağtekin ve Başkan Vekili İsa Ekici bulundu. 

Beta Enerji Adana Engelliler Süper Ligde Beta Enerji Adana Engelliler Süper Ligde

AGSYD Adana Şubesi Basın Başarı Ödülleri Sahiplerini Buldu
Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, “Böyle güzel etkinlikler ve yarışmalar yapmaya devam edeceğiz. Spora destek için elimizden gelen her şeyin en güzelini yapmaya çalışıyoruz. Gençlerimiz bizim çok değerli.  Ödül alan arkadaşları tebrik ederim” diye konuştu.

AGSYD Adana Şube Başkanı Mustafa Boz, Sarıçam Belediyesi’nin spora ve sporcuya verdikleri öneme değinerek,  destek ve katkılarından dolayı, AGSYD  yönetim kurulu adına teşekkür ederek sözlerini şöyle sürdürdü. 
“Şube Başkanlığımız öncülüğünde ilk kez hayata geçirdiğimiz bu yarışmaya öncü olduğu için Sarıçam Belediye Başkanımız sayın Bilal Uludağ’a teşekkür ederiz. Spora, sporcuya değer ve destek veren, Yerel Basının her daim yanında olan, iyi ve güzel girişimleri destekleyen organizasyonlara imza atan, Sarıçam Belediyesine teşekkür ederiz. Bu tür yarışmalarımızın devamı gelecek. Farklı alanlarda farklı zamanlarda yapacağımız bu tür yarışmalar ile hem mesleğe olan ilgiyi güncel tutabilmek, hem de genç meslektaşlarımıza destek olabilmek adına yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte çalışmalarımıza devam edeceğiz.  Başta sayın Başkan Uludağ olmak üzere, emeği geçen, geçen destek veren, bizleri ağırlayan tüm belediye personeline teşekkür ederim.  Ödül alan arkadaşları kutluyor, başarılarının devamını diliyorum’’ dedi.

ÖDÜL ALAN GAZETECİLER

Haber ve Fotoğraf  dalında sadece birinciler sıralamada yer alırken, sayfa düzeni dalında ise 3 eser dereceye girdi. 
Haber Dalı: 

  • Hüseyin Sungur (Günaydın Gazetesi)
  • Fotoğraf Dalı: Ayşe Can Sazlıdere  (Adana Haber Merkezi)

Sayfa Düzeni Dalı:  

  • 1.Ahmet Kırmızıdal (Egemen Gazetesi)
  • 2.Emre Ekici (İlkhaber  Gazetesi)
  • 3. Şeyda Turaçlar (Çukurova Pres) Mansiyon: Esra Solmaz Yıldız