14 Mayıs 2023’de yapılacak olan Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28.Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri için büyüklerinin hayır dualarıyla yola çıktığını, Milliyetçi Hareket’in Lideri, Bilge İnsan MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’nin dualarıyla başarı dileğinde bulunduğunu söyleyen Yereşen; “Ülkemizin ikinci yüzyılı açısından çok büyük öneme sahip olan, milli ve manevi değerlerimizin kuşaktan kuşağa aktarılması, ülkemizin bekası ve bölgesinde güçlü lider bir Türkiye için 14 Mayıs seçimleri adeta milat özelliği taşıyor. Kısmet olurda Adanalı hemşehrilerimizin kutsal oylarıyla eğer seçilirsem, kentimizin kalkınması ve sorunlarının çözümü noktasında bu kente hizmet etmek istiyorum” dedi.

Çevre Teknolojileri, Atık Yönetimi, Atıktan Enerji Elde Etmek ve Madencilik alanlarında faaliyet gösteren Marmara Üniversitesi İktisat Fakültesi mezunu olan Ahmet Reha Yereşen 2 erkek çocuk babası.

Ahmet Reha Yereşen MHP’dan A. Adayı Oldu

Eski adı Türk Dili Konuşan Ülkeler İşbirliği Konseyi (TÜRK KONSEYİ) olan Türk Devletleri Teşkilatı bünyesinde resmi delegasyon olarak yurt dışında bir çok ülkede yapılan seçimlerde gözlemcilik de yapan Reha Yereşen Almanca ve İngilizce biliyor.

MHP İstanbul İl Başkan Yardımcılığı görevinin yanı sıra Türkiye Binicilik Federasyonu Yönetim Kurulu üyeliğinden ve Tüm Tıbbi Atık Sterilizasyon Tesisi İşletmecileri Derneği Başkanlığı’ndan; MHP’den Aday Adayı olmak için istifa eden Yereşen; 2018 seçimlerinde Eskişehir’de MHP Listesinde Milletvekili adayı olarak yer aldı.

Bir dönem Mustafa Cengiz yönetiminden Galatasaray Spor Kulübü iştiraklerinden Galatasaray Emlak Geliştirme AŞ’de yönetim kurulu başkan yardımcılığı da yapan Ahmet Reha Yereşen; Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonu Mali ve Uluslararası İlişkilerden Sorumlu Başkan Yardımcısı görevinde bulundu.