AK Parti Teşkilatının çeşitli kademelerinde uzun yıllar görev yapan Şahin Çetin, 28. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimlerinde AK Parti Adana Milletvekilliği adaylık başvurusunun ardından teşkilat ziyaretlerine başladı.
Ziyaretlerine ilk olarak Ak Parti Sarıçam İlçe Başkanlığını ziyaret ederek başlayan Şahin Çetin, Ak Parti Sarıçam İlçe Başkanı Emrah Ceylan’ı ziyaret etti. Ak Parti Yüreğir ilçesine geçen çetin, İlçe Başkanı Necip Fazıl Cengil ve teşkilat üyeleriyle bir araya gelerek istişarelerde bulundu. Ve tüm teşkilat mensuplarından destek istedi. 

 Ak Parti Adana Milletvekili A. Adayı Şahin Çetin, Teşkilat Ziyaretlerine Başladı

Daha sonrasında Seyhan, Yumurtalık, Ceyhan, İmamoğlu, Aladağ, Tufanbeyli, Saimbeyli, Feke ve Kozan ilçe teşkilatlıyla bir araya gelen
Şahin çetin, “Millet hareketi olan AK Parti, 14 Mayıs seçimlerinde de milletiyle omuz omuza bir destan daha yazacaktır ve 21 yılda elde ettiği tüm kazanımlarla Türkiye Yüzyıl’ını başlatacaktır. Bunun için de tüm teşkilatlarımızla omuz omuza her zamankinden daha çok çalışacağız. Milletvekilliği genel seçimlerinde AK Parti Adana Milletvekilliği adaylık başvurusunda bulunduk. Bu noktada teşkilatlarımızın desteğine talibiz. Ancak en önemlisi milletimize ve davamıza hizmet etmektir. Önümüzdeki seçimlerin ülkemize ve Adana’mıza hayırlar getirmesini diliyorum.” dedi.