AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu Kozan ilçesinde muhtarlar ve oda başkanları ile bir araya geldi.Kırsal mahalleleri ziyaretlerde bulundu. Sarıeroğlu, ilçe merkezinde Kozan'ın muhtarları ve oda başkanları ile bir araya gelerek, ilçeye yapılan ve yapılması planlanan yatırımlar ile çalışmalar hakkında bilgi vererek, muhtarların ve oda başkanlarının ihtiyaç, talep ve beklentilerini dinledi.

ak parti julide sarıeroğlu

Kozan Ticaret Odasında oda başkanları ve muhtarlarla bir araya gelen Jülide Sarıeroğlu, ilçe genelinde hizmete sunulan projeleri değerlendirdi.  Sarıeroğlu, “Gittiğimiz yerlerde Allah’a hamdolsun güzel muhabbetle karşılanıyoruz. Bizler Adanamız için ülkemiz için çalışmaya devam ediyoruz. Ben kuzey ilçelerimizden başladım. Tufanbeyli, Feke, Saimbeyli’yi ziyaret ettim. Sonrasında Ceyhan, Seyhan, Yüreğir ve Aladağ ilçelerimizi ziyaret ettik. Bugün de Kozandayiz.Tüm ilçelerimizin ihtiyaçlarını tespit ediyoruz ” dedi.

“İHTİYAÇ VE TALEPLER NOKTASINDA ÇALIŞMALARIMIZI KARARLILIKLA SÜRDÜRECEĞİZ”

Bir pandemi süreci yaşandığının altını çizen Sarıeroğlu, “Hayatın her alanında değişiklikler olduğu gibi siyasi alanda da pandemi nedeniyle çalışma yöntemi açısından değişiklikler yaşadık. Vatandaşlarımızın sağlığı açısından büyüklerimizi korumak için ev ziyaretlerimizi bir dönem yapamamıştık, pandemi şartlarının hafifletmesiyle, Ramazan ayı ile birlikte  i yeniden ev ev, mahalle mahalle, köy köy ziyaretlerimizi yapıyoruz. Bugün ben buradayım ama Adana’nın her ilçesinde milletvekillerimiz saha çalışmaları yapıyor. Biz ülkemizle ilgili büyük hayallerle yola devam ediyoruz. Birileri kirli hesaplarla, algı çalışması yaparken, biz büyük ve güçlü Türkiye idealimiz için var gücümüzle çalışıyoruz.” ifadelerini kullandı.  

Muhtarlar ve oda başkanlarının ardından Eskimantaş,Çamlarca,Karahamzalı,Boztahta,Kuyubeli,Çürüklü,Minnetli gibi kırsal mahallelerinde toplantı gerçekleştiren Sarıeroğlu vatandaşlarımızla bir araya geldi.

“EV EV, KÖY KÖY ZİYARETLERİMİZE DEVAM EDECEĞİZ”

Ziyaretlerine hız kesemeden devam eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıoğlu,kırsal mahalleleri ziyaret etti

ak parti julide sarıeroğlu

Sarıeroğlu konuşmasında, “Siz değerli vatandaşlarımız ile bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz.Adana’mızı, Kozan’mızı seviyoruz. Cumhur ittifakı olarak ülkemizin bekası, birlik ve beraberliğimiz için daha güçlü Türkiye için birlikte yol yürümeye ve hizmetler etmeye devam edeceğiz. Adana’mızın 15 ilçesini karış karış geziyoruz. Vatandaşlarımızın bizlerden beklentileri, ihtiyaçları ve talepleri noktasında çalışmalarımızı kararlılıkla sürdüreceğiz. Bizler her zaman sahadayız sizler ile vakit geçirmekten mutluluk duyuyoruz.Sizlerin sorunlarını sıkıntılarını dinleyerek çözümler üretmeye yardımcı olmaya çalışıyoruz” dedi.