Masa Tenisi Büyük Erkeklerde Süper Lig ve Türkiye Kupasını kazanan, Türkiye’yi Avrupa’da temsil edecek 35.kuruluş yılını kutlayan Adana ÇİLTAR Masa Tenisi İhtisas SK, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti ) Adana İl Başkanlığını ziyaret etti.
ÇİLTAR Masa Tenisi İhtisas SK Başkanı Dr. Ali Türemiş, Yöneticiler Kemal Sağ ve Mehmet Ali Çetin ile Medya ve İletişim Direktörü Kamil Yalçın Göl şampiyonluk kupalarıyla birlikte Adana AK Parti İl Başkanlığı’nı ziyaret ederek, Spordan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Mustafa Çiçek’e başarı öyküsünü anlatıp tesis için yer tahsisi konusunda destek istediler..

"BAŞARILARINIZ İLE GURUR DUYUYORUZ"

Yerel yönetimlerin sadece futbola değil tüm sporlara destek vermelerinin gerektiğini belirten Adana AK Parti Spordan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Mustafa Çiçek, “ Bugün çifte kupalı şampiyonları ağırlamaktan gururluyuz. Adana sporunda uzun yıllardır böylesine büyük başarı olmadı. Türkiye Kupasını kazanan ÇİLTAR Masa Tenisi İhtisas Spor Kulübü Lig Şampiyonluğu kuplarını Adana’ya getirerek bu başarıda emeği geçenlere teşekkür ediyoruz. Böylesine büyük başarılara imza atarak Adana’nın gururu olan bu takımımızı desteklemeliyiz. Adana'mızı gururlandıran, göğsümüzü kabartan, Avrupa’da Adana’mızı temsil edecek MTİ Kulübünün daha iyi noktalara gelmesi konusunda her zaman yanınızdayız” dedi.

AK Parti’den Şampiyon ÇİLTAR Masa Tenisi İhtisas Kulübü’ne Destek!

"YEREL YÖNETİMLER BAŞARIYI DESTEKLEMELİ"

Adana’yı Avrupa’da temsil edecek Süper Lig’de 2 kupa kazanma başarısı gösteren MTİ Spor Kulübü’nün desteklenmeyi fazlasıyla hak ettiğini belirten Adana AK Parti Spordan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Mustafa Çiçek, ”Son yıllarda Süper Lig’de böylesine büyük başarılara uzak olan Adana’ya kupa ve lig şampiyonluğunu getiren masa tenisi kulübümüz tarih yazmıştır. Yerel yönetimlerimiz bu başarılı kulübümüzü maddi-manevi olarak sonuna kadar desteklemelidir. Adana’yı Avrupa’da temsil edecek olması ayrıca gurur verici bir olaydır. Bu başarıyı yakalayan MTİ Spor Kulübü desteklenmeyi fazlasıyla hak ediyor ” dedi.

"ADANA’YI AVRUPA’DA TEMSİL EDECEĞİZ"

Son 15 yılda Adana'nın en başarılı kulübü olduklarını belirten ÇİLTAR Masa Tenisi İhtisas SK Başkanı Dr. Ali Türemiş, “Adana sporunda uzun yıllardır böylesine büyük başarı olmadı. Botaşspor’dan sonra ilk kez bir Adana takımı Süper Lig’de böylesine büyük bir başarı elde etti. Son yıllarda büyük gelişme göstererek 2500 sporcusu bulunan masa tenisi branşında elde edilen bu büyük başarılar tarihe altın harflerle geçmiştir. Yıllar sonra Adana’yı Avrupa’da temsil edecek olmaktan ÇİLTAR Masa Tenisi İhtisas Kulübü olarak gurur duyuyoruz. Duyarlılığı için Adana AK Parti Spordan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Mustafa Çiçek’e teşekkür ediyoruz” diye konuştu..

"TESİS YAPMAK İÇİN YER İSTİYORUZ"

Son 15 yılda Adana’da masa tenisi branşının sporcu sayısı ve elde ettiği başarıların gurur verici olduğunu belirten ÇİLTAR Masa Tenisi İhtisas SK Yöneticileri Kemal Sağ ve Mehmet Ali Çetin, “Zor şartlarda imkânsızlıklar içerisinde çalışarak kazandığımız bu şampiyonluklar son derece önemli. Birçok şehirde masa tenisine ait özel salon olmasına karşılık bu kadar başarılı Adana’da maalesef bir salonumuz yok. Adana'daki tesisler yeterli değil, bizim tek isteğimiz yer verilirse binamızın olması ve daha fazla sporcu yetiştirmektir. Kendi imkânlarımız ile salon ve tesisimizi yapabileceğimiz yer için yerel yöneticilerimizden destek bekliyoruz. Masa tenisi için salon ve tesis yapmak için bize yer vermeleri halinde bu imkânlarla başardığımız şampiyonlukların daha da fazlasını Adana'ya getireceğiz” şeklinde konuştular..