Adana AK Parti Milletvekili Abdullah Doğru ve Kozan AK Parti İlçe teşkilatı Bucak kolunu ziyaret etti.
Adana AK Parti Milletvekili Abdullah Doğru Kozan’a gerçekleştirdiği program sebebiyle Kozan AK Parti ilçe başkanı Yusuf Bilgili ve yönetim kurulu üyeleri, Gençlik Kolları Başkanı Enes Bekir Erkek ve yönetim kurulu üyeleri ve Orman İşletme Müdürü Şensu Küçükateş ile beraber Bucak kolunda bulunan Ferhatlı, Acarmantaş,Ilıca,Bucak mahalleleri ziyaret ederek vatandaşların sorunlarını dinledi.

ak partili abdullah doğru

Kozan AK Parti İlçe Başkanı Av.Yusuf Bilgili konuşmasında “İl sınırımız hiçbir zaman değişmemiş pınar gözünün suyunun bulunduğu o alan Kozan mülki sınırları içerisindedir. Kadastro çalışmaları neticesinde orman olarak sınırlandırılmış orman işletmesi olarak da Kozan Orman İşletmesine bağlıdır. Sadece Sumbas da yapılan Kadastro  bu bölgeyide yapınca öyle gözükmüş ama bir değeri yok. Süreci Milletvekillerimiz İl Başkanımız ile takip ettik. Pınar Gözü Kozan sınırları içerisindedir.

ak partili abdullah doğru
Adana AK Parti Milletvekili Abdullah Doğru yaptığı açıklamalarda şu ifadelere yer veri:

 “bizileri ağırladığınız sizlere teşekkür ediyorum. Bölgedeki çiftçilerimizin sorunları ile ilgili olarak inşallah önümüzdeki sene Meletmez  ile basınçlı borulu sistemle arazilerinizi sulayacaksınız. Cumhurbaşknımızın öncülüğünde sıkı takip ile buranın meyvelerini alacağız. İlçe Tarım Müdürlüğümüz de gerekli çalışmaları destekleyerek ürünleri artıracağız.
Çiftçilerimiz üretsin yeter ki biz destekleri veriyoruz.
ÇKS Kayıtlarını E-Devlet üzerinden yapacaksınız.2022 desteklerini 2023 yılında yatarken  biz bu sene yatıracağız. Destekleri Ziraat hesaplarınıza tanımlayarak sadece gübre ve mazot alacaksınız.  Çiftçilerimize vermiş olduğumuz sübvansiyonlu 100.000 liralık desteğimizi 200.000 liraya çıkardık Takibe düşmüş elektrik borcu olanların elektrik borçlarının karşılığında Zıraat Bankası 5 YIL FAİZSİZ kredisi ile ödeyebileceksiniz.
Kaliteli ürünlerimizi artıralım. Dünyadaki sıkıntıları görüyoruz ama bizler hiç kısıtlamaya gitmedik. Hepsine ayrı ayrı zamlarımızı yaptık. Savaş senaryolarına rağmen Cumhurbaşkanımız destan yazıyor. Birleşmiş Milletlerin yapacağı işi Cumhurbaşkanımız yaptı onlar sadece geldi karede gözükerek karizmayı çizdirmemeye çalıştı ama asıl işi Cumhurbaşkanımız çözdü.
Savuma sanayimiz gelişiyor Kızılelmamızı yapıyoruz. Doğu Akdeniz de sıkıntılar vardı Cumhurbaşkanımızın etkisiyle orada bulunan gemilerin hepsi gitti şuan da tek ABDULHAMİD HAN gemisi var o da doğal gaz ve petrol arıyor. Her türlü alanda biriz öncüyüz takipçisiyiz 20 senelik emek var ve bu teraziye çıkacak Cumhur İttifakı olarak 6’lı diyorlar ama yanında sağında solunda olanlar ile  karşı karşıyayız. Onları görüp ona göre teraziyi ölçmeye çalışalım. 20 senelik verilen desteğin farkındayız yine sizlerin emrindeyiz gecemiz gündüzümüz bir olacak yine sizlerin de desteği ile yeniden seçilmek isteriz