AK Parti Seyhan ve Adana Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Mustafa Tunç, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Seyhan ve Adana’nın hak ve hukuku için görev yapmaya devam edeceğini bildirdi. 31 Mart yerel seçimlerinde yeniden Seyhan Belediye Meclisi Üyeliği’ne seçilmesinin yanında Büyükşehir Meclisi’ne de seçilen AK Partili Tunç, “Sorumluluğumuz daha da arttı. 5 yıl boyunca Seyhan Belediye Meclisi’nde olduğu gibi bugünden itibaren hem Seyhan hem de Adana Büyükşehir Meclisi’nde Adana’mızın, Adanalı saygıdeğer hemşerilerimizin çıkarları doğrultusunda diğer meclis üyesi arkadaşlarımla birlikte görev yapacağız” dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bulut'tan Başkan Demirçalı'ya Ziyaret CHP Genel Başkan Yardımcısı Bulut'tan Başkan Demirçalı'ya Ziyaret

Seçim yarışının artık geride bırakılması gerektiğine değinen AK Parti Seyhan ve Adana Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Mustafa Tunç, vakit kaybedilmeden hizmete yönelinmesi gerektiğine dikkat çekti. AK Partili Tunç, “Çünkü Adana’nın önünde dağ gibi birikmiş sorunları bulunuyor. Başta trafik sorunu, yol ve kaldırım sorunu, imar planları ve imara kapalı alanların açılmasının yanı sıra kentsel dönüşüm ve kent estetiği ile yeşil ve sürdürebilir sosyal yapıların oluşturulması önem arz etmektedir. Adana’nın sorunlarının çözümünde doğru ve öncelikli olarak yapılması planlanan her çalışmaya destek vereceğiz. Belediyelerde vatandaşlarımızın her türlü hakkını hukukunu koruyarak, zamanında hizmetlerin vakit kaybetmeden sunulmasının takipçisi olacağız” diye konuştu.

SEYHAN HİZMET BEKLİYOR 

Özelde Seyhan’ın da büyük sorunlarla boğuştuğunu vurgulayan AK Parti Seyhan ve Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Mustafa Tunç, Seyhan ve Seyhan’da yaşayan vatandaşların bir 5 yıl daha kaybetmeye tahammüllerinin olmadığını söyledi. Tunç, “Ülkemizin 57 vilayetinden daha büyük Seyhan’da özellikle temizlikten, yol bakımına, imar planlarından, kaldırım düzenlemelerine kadar Seyhanlı vatandaşlarımıza çok daha fazla hizmetin sunulması öncelikli olmalıdır. Yeni dönemde de Cumhur İttifakı olarak AK Parti Grubu olarak, vatandaşlarımıza daha iyi daha kaliteli hizmet sunulması için var gücümüzle çalışacağız. Gerek Seyhan’ın gerekse Adana Büyükşehir Belediye bütçesinin vatandaşımıza kolaylaştıracak ve hizmet olarak dönmesini sağlayacağız. Denetim görevimizi eksiksiz yerine getireceğiz” dedi.

RAMAZAN BAYRAMI’MIZ MÜBAREK OLSUN 

AK Partili Tunç, Ramazan ayının sonuna geldiğimizi de hatırlatarak, Seyhanlı ve tüm Adanalı hemşerilerinin mübarek Ramazan Bayramı’nı da tebrik etti. Dini bayramların geleneklerimizde çok müstesna bir yeri bulunduğunu vurgulayan Mustafa Tunç, “Kutsal dini bayramlarımızdan bir Ramazan Bayramı’nı idrak edeceğimiz günlere yaklaşıyoruz. Bayramlar, Türk milleti için kırgınlıkların, küskünlüklerin sona erdiği, milletçe kucaklaşmanın, tek yürek haline geldiği çok özel günlerimizdir. Tek üzüntümüz, aylardır İsrail’in Gazze’ye yönelik insanlık dışı saldırılarda binlerce masum sivilin, Ramazan ayı boyunca da katledilmesidir. Dileğimiz o ki, Ramazan Bayramımız, başta İslam âlemi olmak üzere milletimize, tüm insanlığa barış ve huzur getirmesidir. Bu vesileyle başta Seyhanlı hemşerilerim olmak üzere tüm Adanalı vatandaşlarımızın ve yüce milletimizin Ramazan Bayramı’nı kutluyor, sağlıklı, huzurlu günler diliyorum” temennisinde bulundu.