Özel Halk Otobüsünden Düşen Kadın Öldü! Hala Seyirci Kalacak Mısınız? Özel Halk Otobüsünden Düşen Kadın Öldü! Hala Seyirci Kalacak Mısınız?

AK Partili Tunç, Adana’nın, Kurtuluş Savaşı’nda çok önemli ve özel bir yeri bulunduğuna dikkat çekti.

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün, “Bende bu vekayiin ilk hiss-i teşebbüsü bu memlekette bu güzel Adana’da doğmuştur” diyerek, Adana’nın Kurtuluş Savaşı’na ilham kaynağı olduğuna değinen AK Parti Seyhan Belediyesi Meclis Üyesi ve Seyhan Belediyesi Başkan aday adayı Mustafa Tunç, “Kahraman ecdadımızın aziz hatıraları önünde saygıyla eğiliyorum” dedi.

5 Ocak’ın Adana’nın gurur ve onur günü olduğuna dikkat çeken AK Partili Mustafa Tunç, “Güzel Adana’mızın düşman işgalinden kurtuluşunun 102. yıldönümünü kutlamanın haklı gurur ve heyecanını yaşıyoruz. Bugünlere kolay gelmedik. Atalarımızın dişiyle, tırnağıyla düşman çizmelerinden temizlediği Adana’mıza, vatanımıza bugün bizler sahip çıkıyor, onların kutsal emanetini gelecek nesillere aktarmanın azmi içerisinde çalışmalarımızı yürütüyoruz. Bu bağlamda, bir kez daha değerli Adanalı vatandaşlarımızın 5 Ocak Kurtuluş Bayramı’nı kutluyor, saygılar sunuyorum” dedi.