Ayhan Barut "Belediyelerimize Değil Halkımıza Kötülük Yapılıyor" Ayhan Barut "Belediyelerimize Değil Halkımıza Kötülük Yapılıyor"

AK Parti Seyhan Belediye Meclis üyesi ve adayı Mustafa Tunç, Genel Başkanları, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı, Adanalıların büyük bir heyecanla beklediğini söyledi. AK Partili Tunç, AK Parti Genel Başkanı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 25 Şubat Pazar günü Adana’da İstasyon Meydanı’nda saat 12.00’deki büyük halk buluşmasına tüm Adanalıları davet etti.
25 Şubat’taki büyük Adana buluşması için tüm hazırlıkların devam ettiğini dile getiren AK Parti Seyhan Belediye Meclis üyesi ve adayı Mustafa Tunç, “Cumhur İttifakı olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 20 yılı aşkın AK Parti iktidarımızda, Adana’mıza, Adanalı değerli hemşerilerimize dev eserler, hizmetler kazandıran Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, 25 Şubat Pazar günü bizleri onurlandıracaktır. AK Parti olarak, Cumhur İttifakı olarak bizler de, başta Adana Büyükşehir Belediyesi olmak üzere 15 ilçemizin anahtarını Sayın Cumhurbaşkanımıza 1 Nisan itibariyle teslim edeceğiz. Bu vesileyle tekrar, Adanalı değerli hemşerilerimizi 25 Şubat’taki büyük buluşmaya davet ediyorum” dedi.