Adanahabermerkezi.com

Şenliğe, Adana Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Güngör Geçer ile Aladağ Kaymakamı da katılarak etkinliğe ayrı bir anlam kazandırdı. Protokol üyeleri, vatandaşlarla bir araya gelerek şenlik alanındaki coşkuya ortak oldu.

Kartopu Oynadılar, Kardan Adam Yaptılar

Etkinlik boyunca katılımcılar karın keyfini doyasıya çıkardı. Aileler ve çocuklar kartopu oynadı, kardan adamlar yaptı. Soğuk havaya rağmen samimi ve sıcak bir atmosferin hâkim olduğu şenlik, unutulmaz anlara sahne oldu.

Başkan Özdemir: Güzel Hatıralar Bırakan Bir Gün Oldu

Aladağ Belediye Başkanı Kemal Özdemir, şenliğe ilişkin yaptığı açıklamada, “Soğuk havaya rağmen yüzlerde tebessüm, gönüllerde güzel anılar bırakan bir organizasyonu daha başarıyla tamamladık” dedi.

Çukurova Belediyesi’nden Çevreye Katkı: Kompost Tesisi Projesine Destek
Çukurova Belediyesi’nden Çevreye Katkı: Kompost Tesisi Projesine Destek
İçeriği Görüntüle

Emeği Geçenlere Teşekkür

Başkan Özdemir, organizasyona verdikleri desteklerden dolayı Adana Büyükşehir Belediyesi’ne ve emeği geçen tüm belediye personeline teşekkür ederek, “7’ncisinde yeniden buluşmak üzere” ifadelerini kullandı.