14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimleri öncesinde siyasi partilerde Aday Adaylığı başvuruları devam ediyor... En fazla hareketlilik olan partilerden biri de Milletçi Hareket Partisi. MHP'de heyecan uyandıran isimlerin aday adaylığı genç iş kadını Alev Ataş ile daha farklı bir boyuta taşındı... MHP'nin Adana'da sevilen isimlerinden biri olan Alev Ataş, Milletvekilliği için ilk adımı attı ve Genel Merkezde başvurusunu gerçekleştirdi.

Alev Ataş Kozan'ın önemli ailelerinden bir aileye mensup  Alev Ataş uzun yıllar MHP Teşkilatlarında üst düzeyde görev alması ve görev süresi boyunca Adanalılar tarafından büyük bir sempati ile tanınması ile biliniyor.

Alev Ören Ataş, MHP'den Milletvekili A. Adayı Oldu

Milletvekili aday adaylığını sosyal medya hesapları üzerinden paylaşan genç iş kadını Alev Ataş, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Allah’ın izniyle kutlu bir yola çıkmış bulunuyorum. Kendimi bildim bileli gönül verdiğim ve çeşitli teşkilat kademelerin de görev yaptığım, gücüm nispetinde hizmet ettiğim Türk Milliyetçilerinin buluşma yeri Milliyetçi Hareket Partisinden 14 Mayıs’ta yapılacak milletvekilliği seçimlerinde aday olmak için Türk Milliyetçiliğinin Bilge Lideri Sayın Devlet Bahçeli Beyefendinin de görüşlerini ve hayır duasını alarak müracaatımı yapmış bulunmaktayım. Allah utandırmasın.”