ALPARSLAN TÜRKEŞ’İN VEFATININ 16. YILINDA, ÜLKÜ YOLUNUN ÇOCUKLARININ HASRET VE HÜZÜNLERİNİ TÜM KALBİMLE PAYLAŞIYORUM.

 

 

4 Nisan 1997 Cuma günü o da her nefis gibi ölümü tattı ve fani âlemi bırakıp gitti. Ne var ki o, kubbede ses ve seda bırakanlardan oldu. Bugün onun fikir ve düşünceleri bir mıh kuvvetinde ve zamk tutanaklığı dirayetinde hala büyük kitlelere ilham olmaya devam etmektedir.

 

Alparslan Türkeş, Türk milletinin onurlu ve haysiyetli bir millet olarak medeniyet değerlerini kıyamet sabahına kadar sürdürmesi gereğinin altını çizerek, ebedi tekâmülleşmenin ufkunda bir önder ve Türk milletinin istikbal yoluna ışık tutan bir devasa mefkûre projektörü olmuştur.

 

Alparslan Türkeş, yaşadığı seneleri, milletini yüceltme davasına ve Türkiye'nin kutlu geleceğini hesaplamaya adayan bir siyaset adamı olmuştur. Takipçiliğinden ödün vermeyen, yetiştirmiş olduğu milyonlarca seveniyle Alparslan Türkeş, Türkiye'nin geleceğine ışık tutmaya devam etmektedir. Vefatının 16.yılında merhum Alparslan Türkeş’i rahmetle anıyor, ülkü yolunun cefakâr evlatlarının hasret, hüzün ve dualarına tüm kalbimle iştirak ediyorum.

 

Aziz Türk milletinin bir kutup yıldızı olan rahmetli Alparslan Türkeş’in aziz hatırası önünde saygı, muhabbet ve hasretle eğiliyorum. Ruhu şad olsun.  

 

Fahrettin KORKMAZ

Büyük Anadolu Kalkınma Hareketi

Genel Başkanı