Önümüzdeki Haziran ayı içerisinde Antalya'da gerçekleşecek 18. Liselerarası Tiyatro Yarışması'nda Adana'yı  Atatürk Kız Meslek ve Teknik Lises ve Barbaros  İMKB Anadolu Lisesi ile birlikte temsil edecek olan Anafartalar Lisesi çalışmalarını sürdürüyor.
       Seyhan Belediyesi Kültür Merkezi'nde geçtiğimiz Perşembe günü Başak Dershanesi'nin katkılarıyla Selim Ördem ve Kadir Nar yönetiminde "ÇEREZNAME" adlı oyunu sahneye koyan Anafartalar Lisesi, göstediği performansla izleyenlere keyifli dakikalar yaşattı. Hem Anafartalar Lisesi hem de Barbaros İMKB Anadolu Lisesi'nin sahneye koyacağı Turgut Özakman'ın "Töre" ve "Son Umut" oyunlarının Yönetmenliğini yapan Selim Örden, hedeflerinin Antalya'daki yarışmada birinci olmak istediğini kaydederek, "11 Haziran'daki yarışmaya  gitmeden önce çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz.  Burada başarılı olabilmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Emeklerimizin karşılığını Antalya'da alacağımıza inanıyorum" dedi
ANAFARTALAR LİSESİ TİYATRO KADROSU
-----------------------------------------
Antalya'daki Liselerarası Tiyatro Yarışması'nda Adana'yı temsil edecek Anafartalar Lisesi oyuncuları Kubilay Munar, Nedim Anatça, Ayhan Özşahin, Beşer Ceylan, Aytaç Erçandırlı, Sergen Bölük, Demhat Aksoy, Melis Ziray, Ecem Çayırcı, Özge İnce, Nazlıcan Kaya, Gamze Güldüren, Mete Balcıoğlu, Mekselina Onur, Polen Ata, Merve Özbiçer, Süleyman Ali Ceyran, Kadir Nar, Adil Çakmak, Seher Hadimoğlu ve Nuh Güzeler'den oluşuyor.