5ocakgazetesi.com'un haberine göre 2023/24 Sezonunun son maçının ardından Adanaspor'u devredeceğini duyuran Bayram Akgül ve yönetimi, takıma geçtiğimiz Aralık ayından itibaren talip olduğunu ileri süren iş insanı Ergin Göleli ile devir görüşmelerinin başladığını ve sürecin "şeffaf" bir şekilde yürütüleceğini açıklamıştı. 

Başkan Asil Bostancı İlk Kez Medya Karşısında: Fikstür Çekimine Katıldı Başkan Asil Bostancı İlk Kez Medya Karşısında: Fikstür Çekimine Katıldı

Bu açıklamanın ardından ise 3 Haziran Pazartesi günü kastedilerek nihai karar ve anlaşmanın detaylarının açıklanacağı duyurulmuştu fakat gelinen noktada henüz bir açıklama yapılmadı. Taraftarlar heyecanlı bekleyişini sürdürürken kulüp tarafından neden henüz açıklama yapılmadığı bilinmiyor. 

TARAFTARLAR AÇIKLAMA BEKLİYOR

Önceki gün itibariyle herhangi bir açıklama yapılmadığı için Adanasporlu taraftarlar yönetimden olumlu veya olumsuz sürecin hangi aşamada olduğuna dair bir açıklama bekliyor. Sabırlarının ve anlayışlarının kalmadığını belirten taraftarlar bir an önce kamuoyunun aydınlatılmasını istiyor. 

Editör: Murat BERHUN