Crystal Sunset Luxury Resort & Spa, Antalya, Türkiye'de bulunan pitoresk bir tesistir. Bu lüks mülk, Akdeniz'in nefes kesen manzaralarını ve sizi hayran bırakacak güzel gün batımlarını sunmaktadır. Tesis, her biri en yüksek konforunuz için zarif dekor ve modern olanaklarla tasarlanmış 584 konuk odası, süit ve villaya sahiptir.

Antalya'da Konforlu Konaklama

Bu beş yıldızlı tesisin öne çıkan özelliklerinden biri de şüphesiz konaklama birimleridir. Konuklar, Akdeniz'in veya görkemli Toros Dağları'nın nefes kesen manzaralarını sunan zarif oda ve süitler arasından seçim yapabilir. Her oda modern mobilyalarla zevkli bir şekilde dekore edilmiştir ve konforlu bir konaklama için gereken tüm olanaklara sahiptir.

Tesisin restoranları da kaçırılmamalıdır. Türk spesiyalitelerinden İtalyan mutfağına kadar her şeyi sunan dokuz farklı restoran ile burada herkes için bir şeyler var.

Romantik ve Eğlence Dolu Tatil

İster romantik bir kaçamak, ister eğlence dolu bir aile tatili arıyor olun, Crystal Sunset Luxury Resort & Spa'da herkes için bir şeyler var. Konuklar, kapalı havuz ve su parkı da dahil olmak üzere çok sayıda havuzun keyfini çıkarabilir veya otel bünyesindeki spada rahatlatıcı bir spa tedavisinin keyfini çıkarabilirler. Sporu sevenler için tenis, basketbol veya plaj voleybolu gibi pek çok aktivite arasından seçim yapabilirsiniz.

Crystal Sunset Luxury Resort & Spa'daki mutfak deneyimi, İtalyan mutfağından Türk mutfağına kadar dünya mutfaklarından lezzetler sunan 6 restoran ile olağanüstü.