Türkiye’nin gözde tatil şehri Antalya, yaz sezonu hazırlıklarına şimdiden başladı. Antalya’nın en güzel ve gözde otelleri denize sıfır konumları, konforlu otel olanakları ve keyifli vakit geçirmenizi sağlayacak hizmetleri ile yeni bir yaz sezonuna hazırlanarak sizleri bekliyor. Antalya’da yaz dönemi için uygun fiyata muhteşem bir otelde kalmayı kim istemez ki? Sizler de bu yaz sezonunda rotanızı Antalya’ya çevirecek olanlardansanız en iyi otellerde uygun fiyata nasıl kalınır? Ayrıntılarını yazımızdan öğrenebilirsiniz.

1)    Her Bütçenin Dostu Erken Rezervasyon!

Her yıl ekim ayının son haftalarında başlayan erken rezervasyon kampanya dönemi kış ayları boyunca devam eder. Erken rezervasyon otelleri kampanyaları 4 kampanya dönemine ayrılır. Erken rezervasyon kampanyasının ilk aylarında indirim oranları daha yüksekken yaz aylarının yaklaşmasıyla indirim oranlarında da azalma gözlemlenir. %50’ye varan indirimlerle Antalya erken rezervasyon otelleri arasından seçim yapabilirsiniz.

2)    Banka Anlaşmalı Siteler!

Her tatil operatörünün farklı bankalarla kampanyalı anlaşmaları olabilir. Çalıştığınız bankanın tatilsepeti gibi büyük indirimler yapan web sitesiyle anlaşması olup olmadığını kontrol ederek 18 taksite varan vadelerle tatil rezervasyonu yaptırabilirsiniz. Ayrıca yüksek taksit oranlarının yanı sıra cip para gibi fırsatları da yakalayabilirsiniz. Bankalar ile tatil operatörleri arasında olan dönemsel kampanyalardan yararlanmak için rezervasyon sırasında tüm tatil firmalarından destek isteyebilir, aydınlatma metinlerini okuyabilirsiniz.

3)    E-bülten Kampanya Haberleri ve Mobil Uygulama Bildirimleri

Çoğu zaman büyük indirim dönemlerini kaçırıyorsanız yeterli bildirim özelliklerini sınırlandırmanızdan kaynaklanıyor olabilir. Siz de gitmek istediğiniz otelleri belirleyerek indirim haberlerini ve uygulama bildirimlerini aktif hale getirirseniz dilediğiniz oda tipinde uygun fiyata otel rezervasyonu yaptırabilirsiniz.

4)    Son Dakika Kampanyaları

Diyelim ki erken rezervasyon kampanya döneminde rezervasyon yapmadınız ve e-bültene de abone olup, tatil operatörü uygulamalarını indirmediniz. Son dakikada Antalya otelleri arasından tercih yaparak tatil yapmak istediniz. Bu durumda son dakika kampanyaları sizlerin yanında olacaktır. Son dakika kampanyaları erken rezervasyon otelleri kadar uzun bir listeye sahip değil. İndirim oranları da erken rezervasyona göre daha düşük olabiliyor. Bu nedenle son dakika kampanyalarına kalmamanızı tavsiye ederiz.