Aracın ihtiyaçlarına özel bol seçenekli ve garantili uygulama paketleriyle marka değerini her geçen gün güçlendiren Carwax Boya Yüzeyi Koruma ve Temizlik Sistemleri 01 Burda AVM ve M1 Merkez Alışveriş merkezinde, otomobiline tutkun olanların beklentilerine yanıt veriyor.
 
Araç bakım ve hijyeninde uluslararası standartlarda hizmet veren Carwax “Sınırsız Otomobil Aşkı” sloganıyla; seramik kaplama, boya koruma teknolojileri, detaylı iç ve dış temizlik, anti bakteriyel temizlik, döşeme, halı ve vinil koruma sistemleri, oto pas önleme sistemleri ve ses yalıtım sistemleri,  küçük alan kaporta ve boya tamir işlemleri,  cam filmi ve kaput koruyucu filmi, su itici cam kaplaması uygulamaları ve aksesuar montajlarıyla  müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutuyor.
 
01 Burda AVM Carwax İşletme Müdürü Batuhan Topçu, deneyimli kadro, doğaya ve insan sağlığına zararlı olmayan ürünlerle verdikleri hizmetin kalitesinin her zaman arkasında olduklarını belirterek, “Bizim öncelikli hedefimiz kusursuz hizmetle müşterilerimizin buradan gülen yüzle ayrılmasıdır. Markamızdan aldığımız güçle sadece Adana değil, çevre il ve ilçelerden gelenlere de hizmet vermenin gururunu yaşıyoruz” dedi.

hijyen
 
ARACINI SEVENLER DİKKAT!
 
Batuhan Topçu, üst segment araçların en düşük fiyatının artık milyonla ifade edildiğine dikkati çekerek, “Bu araçları ilk günkü temizliği ile kullanmak da özenli bakım ve dikkat gerektiriyor. Buraya getirilen araçlardaki en büyük sıkıntı kuş pislikleri. Aşındırıcı bir özellik sergileyen kuş pislikleri boya yüzeyleri için önemli bir tehdit” dedi.

Adana gibi sıcak kentlerde yoğun güneş ışığı altında yumuşayıp genleşen boyanın soğuduğunda sıkılaştığını ve kuş pisliği gibi ağır kirlerin yüzeye iyice yapışıp kaldığını anlatan Batuhan Topçu,  “Pisliğin araç üzerinde bırakılması durumunda aracınızın kaporta boyasında kalıcı bir hasar oluşabilir ve temizlenmesi için özel işlem gerekir” uyarısında bulundu.

Böyle bir sorunda   Carwax olarak devreye girip sorunu gidermekle kalmadıklarını ve müşterilerine  bundan sonra oluşabilecek tehditlere karşı uyardıklarını ifade eden Batuhan Topçu, bunun yanı sıra küçük taş sıçramaları, aracın yıkandığı suyun fazla kireçli olması ya da yıkama fırçalarının sağlık olmasının da araçlar için ayrı bir tehdit oluşturduğunu vurguladı. Topçu, bu sorunlarla gelen araçlara kaportaya hiçbir zarar vermeyen özel malzemeler ve çok özel hazırlanmış solüsyonlarla temizlik yaptıklarını sözlerine ekledi.