Çukurova Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu (ÇUKUROVA SİFED) Yönetim Kurulu Başkanı ve Derya Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kış’ın mimar kızı Aslı ile Mezitli Belediye Meclis Üyesi Buğra Yıldız, Mersin’de düzenlenen düğün töreniyle dünya evine girdi.

Aslı ile Buğra’nın dillere destan düğünü

Mersin Büyükşehir Belediyesi Evlendirme Dairesi’ndeki nikah törenine birbirinden değerli isimler katıldı. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in kıydığı nikahın şahitliklerini ise törene eşi Nuray Karalar ile birlikte katılan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, ve annesi Halise Küçükkaya ile birlikte düğün için Mersin’e gelen Halk TV program yapımcısı ve sunucu, gazeteci İsmail Küçükkaya, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in eşi, Mersinden Kadın Kooperatifi Başkanı Meral Seçer gerçekleştirdi.

Aslı ile Buğra’nın dillere destan düğünü

GENÇ ÇİFTÇLERİ YALNIZ BIRAKMADILAR

CHP Mersin Milletvekilleri Alpay Antmen ve Cengiz Gökçel, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanvekili Gülcan Kış, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Ayhan Kızıltan, MTSO Meclis Başkanı Hamit İzol, Adana Baro Başkanı Semih Gökayaz, Adana ve Mersin iş, siyaset ve sanat dünyasından, sivil toplum kuruluşları başkanları, yöneticiler ve temsilciler genç çiftleri mutlu günlerinde yalnız bırakmadı.

Nikah töreninden sonra akşam saatlerinde de Mersin Hiltonsa’da gerçekleşen düğünde, davetliler gönüllerince eğlenme fırsatı buldu. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ile gazeteci-televizyoncu İsmail Küçükkaya, gece geç saatlere kadar süren düğünde genç çiftleri ve aileleri yalnız bırakmadı.

Aslı ile Buğra’nın dillere destan düğünü

HÜSEYİN KIŞ TEŞEKKÜR ETTİ

Kış ailesi adına düğün törenine katılanlara teşekkür eden Hüseyin Kış, “Baba olmak, hele de kız babası olmak hem bir insanın yaşayacağı en büyük mutluluk hem de taşıyacağı en ağır sorumluluktur. Evladın aldığı nefes, yüzündeki mutluluk dünyanızı aydınlatır. Evladın mürüvvetini görmek ise büyük bir şükür vesilesidir. Evlatlarımız Yeşim ve Aslı, torunlarımız Aras, Atlas ve Venüs bizim neşemiz, kıvancımız, gururumuz oldu. Bugün gözümüzün bebeği, sevgili kızımız Aslı yuvadan uçuyor. Oğlumuz Buğra ile birlikte mutlu olacağına inancımız tamdır” dedi.

Aslı ile Buğra’nın dillere destan düğünü

Başkan Hüseyin Kış, güzel gelin Aslı ve yakışıklı damat Buğra’nın sağlam temeller üzerine inşa edecekleri yaşamlarında ömür boyu mutlu, birbirlerine ve topluma saygılı, Atatürkçü, çağdaş bir aile olacaklarına inandığını vurguladı.