Adana Atlıspor Kulübünün olağan genel kurulu yapıldı ve 4 dönemdir  bu görevi sürdüren  Ali Cerit ve yönetim kurulu bir kez daha güvenoyu alarak, yönetime seçildi

Atlıspor'da Ali Cerit, 4. kez başkanlığa seçildi

Adana Atlıspor Kulübü’nün olağan genel kurulu yapıldı ve başkanlığa yeniden Ali Cerit seçildi. Tek liste halinde girilen genel kurul, kulübün kendi tesislerinde gerçekleşti.  Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan Genel Kurulun açılış konuşmasını yapan Başkan  Ali Cerit,  Atlıspor Kulübü’nün son yıllarda büyük bir atılım yaptığını belirtirken, Türkiye’nin sayılı tesisleri arasında yer aldığını söyledi. Başkan Cerit, kongreye katılan üyelere yönetim kurulunun görev süresince gelir –gider tablosunu  anlatırken, 2023 yılının taslak bütçesini de sundu.  Dördüncü dönem için yeniden başkanlığa seçilerek güven tazeleyen Başkan Ali Cerit’in Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu:
Osman Terzi, Naci Heybeli, Tuncay Coşkun, Cenk Uğurses, Ethem Kuzucu, Besim Özek, Mehmet Özel ve Abdullah Öngen. Denetim Kurulunda ise Ersin Şendoğan, Selami Güleç ve Murat Yoğurtçuoğlu.

Atlıspor'da Ali Cerit, 4. kez başkanlığa seçildi
Seçimlerin ardından üyelere teşekkür konuşması yapan Başkan Ali Cerit, yönetim kurulu olarak Atlıspor Kulübünün Bayrağını zirveye taşımak için üzerlerine düşen görevi yerine getireceklerini belirtirken, “Böyle bir tesise sahip olduğumuz için ne kadar gurur duysak azdır. Hedefimiz, kulübümüzü daha da yukarılara taşımak. Her yıl düzenlediğimiz Atatürk, İnönü ve TSYD kupalarını önümüzdeki yıllar da sürdüreceğiz. Kulübümüzde başarılı sporcular yetiştirmenin mücadelesini verdik, vermeye de devam edeceğiz. Genel Kurula katılarak bizlere güven duygusu veren tüm üyelerimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.