Adana Ticaret Odası Başkanı Yücel Bayram dün devir teslim töreni ile göreve başlamasının ardından bugün seçimde yarıştığı "Mehmet Şahbaz" ve görevi devraldığı "Atila Menevşe" hakkında açıklama yaptı. Başkan Yücel Bayram paylaşımında şunları yazdı:

Oda seçimleri için Sn. Mehmet Şahbaz'la centilmenlik içinde hareket ederek demokratik bir ortamda, tatlı bir yarış içinde olduk. Sn. Mehmet Şahbaz'la seçim yarışımız 15 Ekim saat 17:00'da sona ermiştir. Artık seçim atmosferini geride bıraktık. 

Artık Adanamız için çalışma zamanıdır. Sn. Mehmet Şahbaz Odamızın değerli bir Meclis Üyesidir. Tüm Meclis Üyelerimiz gibi fikirleri bizler için büyük öneme sahiptir ve fikirleri bize yol gösterecek derecede kıymetlidir

121 Meclis Üyemizin özgür iradeleriyle ortaya koyduğu seçim sonuçları neticesinde şunu samimiyetle belirtmeliyim ki, bu seçimin kaybedeni veya kazananı yoktur, kazanan Adanamız olmuştur.

Sn. @atila_menevse   Başkanım çok teşekkür ediyorum. Tecrübeleriniz yeni dönemde bizlere rehber olacaktır. Emekleriniz için teşekkür ediyorum.

yücel bayram