Adana'da yerel gazetelerde çalışan kadın muhabirler ile 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar günü etkinlikleri çerçevesinde bir araya gelen Başkan Türkeş "Yerel basın yaygın basının mutfağıdır. Tüm zorluklara göğüs gererek en zor meslekler arasında yer alan gazetecilik mesleğini ifa eden siz sevgili hemcinslerim ile gurur duyuyorum" dedi.

Ayyuce Türkeş " Adanalı kadınların oyuna talibim"
İYİ Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayyüce Türkeş"Adana makus talihini kadınlar ile yenecek "

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününde Adana yerel basında çalışan kadın gazeteciler ile 5 çayında buluşan İYİ Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayyüce Türkeş; "Erkek egemen bir toplumda inançla çalışarak dimdik ayakları üzerinde duran, tüm hemcinslerimi gururla izliyorum.8 Mart Dünya Kadınlar Günü, kadınların sosyal, ekonomik, kültürel ve politik başarılarını kutlayan küresel bir gündür. Bugün, kadınların siyasi ve sosyal bilincinin geliştirilmesine, ekonomik, siyasi ve sosyal başarılarının kutlanmasına ayrılmaktadır." dedi.
İYİ Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Türkeş davetli kadın gazetecilere seslenerek "Bugün sadece kadınları kutlamakla ilgili değil; bu,  her birinizin olduğunuz bu olağanüstü kadını kutlamakla ilgilidir"  şeklinde konuştu.

Ayyüce Türkeş Kadın Çalışanlarla "5 Çayı"nda Buluştu

TÜRKEŞ: BİR MEDYA PLAZAMIZ NEDEN OLMASIN
Yerel gazetelerin sıkıntılarını yakından bildiğini dile getiren İYİ Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayyüce Türkeş;  "Kimseyi ayrıştırmadan bu bana yakın, bunu seviyorum bunu sevmiyorum demeden darda kalan, ofis kiralamakta zorluk çeken devlete vergisini ödeyen, Bağ-Kur'unu ödeyen küçük işletmeleri cüzi bir bedel karşılığında belediyenin taşınmazların da yer tahsis etmek hiç de zor değil. Yeterki sorun çözmek için uğraş çaba göster." 

TÜRKEŞ: "FEMİNİST DEĞİLİM"
Başkan Türkeş, feminist misiniz? sorusuna ise; "Feminist değilim. Kadın kadınlığını, erkek erkekliğini bilecek. Kadının yeri Türk toplumunda apayrıdır. Örfümüz, adetlerimiz vardır bunlar kadını kadın erkeği erkek yapar"

Büyükşehir'de Flaş Gelişme! Ergül Halisçelik İzmir'e Mi Gidiyor? Büyükşehir'de Flaş Gelişme! Ergül Halisçelik İzmir'e Mi Gidiyor?

MİLLETVEKİLİ KOCAMAZ: "KADINLAR TEK KADIN ADAYA SAHİP ÇIKACAKTIR" 
İYİ Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz ise gazetecileri selamladı ve her birinizden adayımıza oy istiyorum. Ayyüce başkana Adanalı Kadınların oyu yeter. Tek kadın aday olan Türkeş başkanımıza kadınlar versin, kalan erkeklerde diğer adaylara versin Adana'nın çehresi değişsin. Birlikte değiştirelim. Adana'nın makus talihini birlikte yenelim. Şeklinde konuştu.
Toplantı gazetecilerin sorularını ve sohbetin ardından son buldu.
Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayyüce Türkeş'in düzenlediği toplantıda il Kadın Politikaları Başkanı Begüm Yaycıoğlu Elbistan, Kadın Belediye Meclis Üyeleri ve İl, ilçe Başkanlıklarında görev yapan Kadın üyeler katıldı.