Adana Elektrik Teknisyenleri Esnaf Odası Başkanı İsmail Abike, Adana Çiçekçiler Esnaf Odası Başkanı Süleyman Oğuz, Adana Tüpgazçılar Esnaf Odası ve Güney Adana Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Mehmet Susar, Adana Saatçiler ve Matbaacılar Esnaf Odası Başkanı Celal Konuş, Adana Fotoğrafçılar Esnaf Odası Başkanı Bünyamin Yüce, Adana Oto Galericiler Esnaf Odası Başkanı Mehmet Güveloğlu, Adana Kasaplar Esnaf Odası Başkanı Murat Yağmur, Adana Sütçüler ve Yoğurtçular Esnaf Odası Başkanı Memduh Özalp, Adana Kuaförler Esnaf Odası Başkanı Hacı Emin Ünal, Adana Oto Kaportacılar ve Egzozcular Esnaf Odası Başkanı Nuri Zengin, Adana Kantinciler Esnaf Odası Başkanı Ahmet Tunç, Adana Sebze – Meyveciler Esnaf Odası Başkanı Mesut Yalı, Adana Keresteciler Esnaf Odası Başkanı Halil Karakuş, Adana Kuyumcular Esnaf Odası Başkanı Oğuz Başman ve Oto Tamircileri Esnaf ve Sanatkarlar Odası Yönetim Kurulu Üyeleri ile oda genel sekreterleri de törende hazır bulundular.
Salonda yapılan nikâh töreninde, çiftlerin şahitliğini TESK Yönetim Kurulu Üyesi ve Adana ESOB Başkanı Barışık ile Ergin İncesu yaptılar. Alkışlar arasında tamamlanan tören sonunda Başkan Barışık, nikâh memuru tarafından kendisine uzatılan evlilik cüzdanını gelin Bahar Kocasaraç’a teslim ederken, “Yuvayı yapan dişi kuştur. Her kadın da bir anne adayıdır, annedir. Cennet anaların ayakları altındadır denildiğine göre, anneler de başımızın tacıdır. Bahar kızımız ile damadımız Murat’ı da birer anne ve baba adayı olarak kutluyor, ömür boyu saadetler diliyorum. Yüce Mevla’m tüm insanların yavrularına böyle güzel günler nasip eylesin ve kimseye evlat acısı göstermesin”dedi.
Baba Başkan Muhittin Doğan ve eşi Mediha Doğan ile Baba Mehmet ve anne Selma Kocasaraç da, gece boyunca davete katılan misafirleri ile yakından ilgilenirken, zaman zaman da sahneye çıkıp, doyasıya eğlenerek, evlatlarının mutluluğuna ortak oldular.
Doğan ve Kocasaraç Ailesi de, çiftlere hediyelerini vererek mutluluklar dileyen Başkan Barışık ve oda başkanları ile tüm misafirlere, davete katılımlarından dolayı teşekkür ederek, uğurladılar.