Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, 18 Aralık 2022 tarihinde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin katılımlarıyla Mersin’de düzenlenecek olan mitinge hazırlıkların devam ettiğini bildirdi.

Avcı, planlama ve koordinasyonu istişare etti

MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin önemli mesajlar vereceği 18 Aralık 2022 tarihinde Mersin’de düzenlenecek “2023'e Doğru Aday Belli, Karar Net” temalı açık hava toplantısı için Adana’da hazırlıklar devam ediyor. Bu kapsamda önce MHP Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli’ye ziyarette bulunan MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, Adana’da ise il yöneticileriyle, ilçe başkanlarıyla, belediye başkanlarıyla bir dizi toplantılar yaparak, mitinge katılım konusunda planlama ve koordinasyonu istişare etti.

Bahçeli “2023'e Doğru Aday Belli, Karar Net” Mitingi İçin Geliyor

En güçlü şekilde katılım sağlanacak

Başkan Bünyamin Avcı yaptığı açıklamada “Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’nin liderliğinde ‘Lider ülke Türkiye’ misyonuyla çalışan, Türk milletinin birliği, dirliği, huzuru için mücadele eden Milliyetçi Hareket Partisi, bir önemli mitingi daha gerçekleştirecektir. Komşu ilimiz Mersin’de yapılacak açık hava toplantısına bizler de teşkilatlarımızla en güçlü şekilde katılım sağlayacağız.” dedi.

Mitinge tüm vatandaşlar davetli

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, “Bugüne kadar yapılan tüm mitinglerde olduğu gibi Mersin’de düzenlenecek miting de gerek halkımızın teveccühü, gerekse verilecek mesajlar, ortaya konacak irade ve kararlılık; terör örgütlerini üzerimize gönderen, mavi vatanımızda işgal ve istilaya yeltenen sömürgeci güçler ve piyonlar başta olmak üzere yine dosta güven, düşmana korku salacak.” diye konuştu.

Avcı, mitingin tüm vatandaşlara açık ve davetli olduklarını bildirdi.