Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişçi Tarıma değer katan çalışmaları nedeniyle Türkiye genelindeki başarı gösteren gazetecilere plaket verdi. 

Türkiye'nin dört bir yanında paydaşları bulunan Güvenilir Ürün Platformu üyelerince belirlenen ve yaptıkları haber ve çalışmalarla tarıma Değer katan, aralarından Adanalı Gazeteci, Refleks gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Mehmet Uluğtürkkan'ın da bulunduğu 5 gazeteciye  'Tarıma Değer Katan Kalemler' ödülü verildi. 

ADANA MEDYASINI BAŞARIYLA TEMSİL ETTİ

Yıllardır kaynağında Ekonomi Haberciliği yapan Mehmet Uluğtürkkan ödülünü, Dünya Gazetesi ve TRT'den gazetecilerle birlikte Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi'nin elinden aldı. Son yıllarda ivme kaybeden Adana Medyası,  Mehmet Uluğtürkkan'ın aldığı ödül ile morallendi. 

uluğtürkkan

Gazeteci Mehmet Uluğtürkkan halen Ekonomi Gazetecileri Derneği'nde Başkan Yardımcılığı görevini yürütüyor. Bu arada Gazeteci Uluğtürkkan İnstagram'dan yaptığı paylaşımla ödül ile ilgili duygularını paylaştı: 

Tam 15 yıldır tarım haberleri yapıyorum.
Masa başında değil.
Pamuk tarlasında, portakal bahçesinde, üzüm bağında, işletmede, çiftçiler arasında...
Türkiye'nin dört bir yanında paydaşları bulunan Güvenilir Ürün Platformu üyeleri aralarında benim de bulunduğum 5 gazeteciyi 'Tarıma Değer Katan Kalemler' ödülüne layık gördü.
Ödülümüzü Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişçi'den almak da ayrı bir onur oldu.

Mehmet Uluğtürkkan