Çok uzun yıllar sonra Süper ligde fırtınalar koparak Adana Demirspor'da Balotelli çıkmazı, takımı da taraftarı da olumsuz etkiliyor. Adana Demirspor'un transfer yaparken sergilediği disiplinli davranışlar nedeniyle taraftar rahat nefes almıştı. Ancak taraftarın sevgilisi haline gelen Balotelli konusunda transfer dedikoduları sona ermeyince taraftar gerildi.

Yaklaşık 1 aydır süregelen "Balotelli Transfer olup Gidecek"  dedikoduları sona erdirilemedi. Başkan Murat Sancak da Balotelli transferi için "Serbest Kalma Bedeli Var. Parayı veren olur Balotelli de gitmek isterse gider" söylemi taraftarı daha da endişelendirdi.   Bu söylentiler sürerken Süper Lig Başladı. Gözler  Balotelli'yi ararken hastalık veya sakatlıklar nedeniyle kadroya girmede sıkıntı yaşadı!!! Bu haftaki önemli Fenerbahçe maçında da sakatlık nedeniyle Balotelli'nin kadroya dahil edilmemesi transfer konusunu gündeme taşıdı.

"Balotelli gidecek mi kalacak mı" polemiğinin somut olarak bitirilememesi nedeniyle taraftar hala umudunu taşıyor. Ancak 1 ay süren bu konunun neden sonlarırılamadığı merak konusu oldu. Balotelli "Gidecekse, gitsin. Kalacaksa Kalsın" Artık taraftarı endişelendirmeye ve beklenti içine sokmaya gerek yok.

Bu konunun 10 Eylül tarihi beklenmeden çözümlenmesi, hem Adana Demirspor taraftarı için hem de Başkan ve yönetim için önem arz ediyor. Taraftar rahatlar, Yönetim ise gerek duyuyorsa 10 Eylülde sona erecek transfer döneminde yeni bir forvet daha alır. İş uzadıkça bu konu Adana Demirspor'a zarar verir.