Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili Adayı Zülfikar İnönü Tümer, CHP Genel Merkezi’nin, partililerinin ve Adanalılar’ın kendisine olan güvenine layık olmaya çalışacağını belirtti. Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren Tümer, Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Kazım Barışık ve Yönetim Kurulu üyelerini ziyaret etti.

“ÖNEMLİ OLAN ADANA’DIR”
Barışık’ın sıcak karşılaması için teşekkür eden, esnafın bir ülkenin bel kemiği olduğunu kaydeden Tümer, “CHP iktidarında tüm alanlarda olduğu gibi esnafımızın da rahat nefes alabilmesi için yeni çalışmalar yapılacak” dedi. Adana’nın sahipsizliğine nokta koyacaklarını vurgulayan Tümer, “Meclis çatısı altında ve Adana’da parti ayrımı gözetmeksizin tüm milletvekilleriyle Adana’nın çıkarları doğrultusunda hareket etmeye hazırım. Benim için önemli olan Adana’nın çağdaş geleceğidir” diye konuştu.

“EN BÜYÜK TEMENNİMİZ”
Ziyareti için Tümer’e teşekkür eden Barışık ise “Tüm milletvekillerinin kentimiz için bir araya gelmesi en büyük temennimizdir. 8 Haziran’dan sonra bu konunun takipçisi olacağız. Adana’nın değerlerinin korunması ve yeni değerlerin ortaya çıkarılması için hep birlikte çalışmalıyız” dedi.